**Berita Terbaru Blogger Lain**

21 December 2010

[ OMG...he's(Hwang Tea Kyung) melting me! ]

hye bloggers =)

sapa tengok drama korea yang tengah fofuler kt 8tv sekarang ni? ala tajuknye HE'S BEAUTIFUL. i dah jatuh cinta dengan pelakon dalam cerita tu. huhuhu. handsome okeyh and cerita die pun sedap dan jugak best. hahaha. macam boleh makan je cerita tu i cakap sedap. tp i tak tengok drama tu kat tv. i cek2 balik hard disk i rupenye ade drama tu. i pun layan je lah. hehehe. sehari tak tengok jiwa tak tenteram woo. bukan sebab tak tengok drama tuh. tapi sebab tak tengok pelakon die. kekeke. Hwang Tea Kyung(nama beliau dalam drama tu). beliau sangatlah handsome pada i. bile tengok je si Tea Kyung ni mesti tersenyum sendiri. adoi. giler bayang dah i ni. huhuhu.biar lah gambar Tea Kyung ni jadik penyeri pulak dalam blog buruk i ni. hehehe. layan.....

tajaan gambar : mr.Google

dua gambar ni je i print screen =P

12 comments:

Sheeq ♂ ♀ said...

bes sgt ke mamat ni yunk? shikin prnh tgk dulu cte ni mmbe ajk tp 2 ep je..sbb nyampah sgt ngn mamat ni..ke dia wat cam lee min ho lam cte boys over flowers?wat kite nympah mula2 then baru jatuh chentaaa...hahaha

**hudalulu** said...

yunk : u perasan jugak eyh muka die macam lee min ho. hmm...fai tak tengok habes lagi cerita ni. tp so far best la..die bajet cool lah.tp dalam hati ade taman wooo...kekeke

ZeRa OsHiN said...

comey~
jang geun suk ngan park shin hye...
tp lg ske tgk jeremy(lee hong ki)...dye comey~
+ suare dye sgt sdap~

**hudalulu** said...

zera oshin : tu ke name betul die? hehehe... tp i tak minat sangat jeremy :p

Dayana Nasir said...

eee hensem kanhensem kan??
huuuu....skang ni blakon marry me mary pulak..

Nyze The PumpkinBee said...

dia sangat kiyopta!
and he's voice mmg best...
most of the songs, dia nyanyi sendiri...
now cerita Mary Stayed Out All Night plak...

cerita dia Doremifasolatido pun okak juga...

^__^

**hudalulu** said...

WAH.....meh lah bagi cerita tu semua...nak tengok!!!!

Nyze The PumpkinBee said...

meh la sini dtg 'sedut'...
>__<

**hudalulu** said...

hahaha...adeh..u selalu download kat mane cerita2 tu semua?

Nyze The PumpkinBee said...

byk tempat... but mostly kat sini la...

--> http://www.yellowcinema.com/

**hudalulu** said...

yeay dapat link...nnt balik rumah baru nak tengok. now kat oifs... tak dapek tak nengok....nyway, thankz babez...nak amik cium ni.. mmwahhx! hehehe

Nyze The PumpkinBee said...

hahaha,,
no probs la..
kaki downloader lah katakan...
:Pp