**Berita Terbaru Blogger Lain**

10 January 2011

[ its all about 30 days project : Day 10 ]

hye bloggers =)
3 good things that have happened in the last 30 days

1) dating dengan mr.boyfie. everytime we spend time together, it was perfect. hahaha setiap kali i nak kuar dating dengan die, mesti rase macam berdebar2 je tau. bukan kadang2. tapi selalu. i pun tak tau kenapa. kadang2 sebelum dating, i nak makan lah dulu sikit sebab i lapar. tapi mesti dapat makan sikit je. sebab tak lalu. mengada betol perut i nih. pastu bile dah dating i boleh pulak melantak Kenny Rogers sampai licin. hahahaha.

2) menge'paw' bonus umi i. ni lagi lah best. macam2 i dapat beli tanpa mengeluarkan duit walau sesen. seronok betul rasenye. bagai dalam syurga. kekeke. 2 hari pulak tu shopping. mawu tak best. "terima kasih umi. 2nd bonus sempena raya cina ni, along nak 'paw' lagi tau." hehehe.

3) hari sabtu lepas my family datang umah maksu i ni. best betul dapat peluk umi terindu. hehehe. umi i cakap i ni manja sangat. mr.boyfie pun cakap i ni manja dengan umi sebab bila i sakit je i mesti nak umi. hehehe. "umi, terima kasih bawak lauk yang sedap2 dari rumah hari tu." hehehe.

2 comments:

Isteri Yang Comel said...

memang manja.... takper ngan umi sendiri kan.. sok klu dah berumah tangga ngan mak mertu plak.. hihihi

**hudalulu** said...

wah..mak mertua..mungkin bakal jadik menantu sulung..nak manja lebih sikit lah..heheh *pengsan sebab benrangan lebih* ;P