**Berita Terbaru Blogger Lain**

12 January 2011

[ its all about 30 days project : Day 11 ]

hye boleggers =)
What's in your make up bag

1) eyeliner silkygirl. tak sah kalau i keluar tak pakai eyeliner. i rase macam diri i macam alien bile tgok kat cermin. kekekeke. kosong je. tapi kalau keluar setakat g kedai runcit, takdelah i pakai. bukan nak ngorat pakcik kaunter tu. hehehe.

2) bedak johnson & compact powder silkygirl. i akan pakai bedak johnson yang biasa tu dulu baru i pakai bedak compact. ngee. ala2 macam i pakai loose powder lah.

3) foundation silkygirl. sekarang ni baru kerap i pakai foundation ni. sebab i g kerja. tapi takdelah tebal sangat i pakai okeyh. ala kadar je. takde lah pucat sangat muka i.

4) blusher silkygirl. suka pakai blusher sebab nampak macam comel. tapi janganlah pulak pakai macam nak berlakon dalam cerita ipera pulak. hahaha

5) lipstick maybelline. semenjak kerja ni baru lah i berjinak2 dengan lipstick ni. kalau sebelum ni jangan harap lah i nak pakai. huhu

6) lipgloss silkygirl. ohh i sangat suke pakai. sebab lipgloss ni macam long lasting lah, i like.....

7) lotion johnson. kadang2 je i pakai. bile mengada nak pakai, i pakai je lah.

8) eyeshadow silkygirl. yang ni kadang2 jugak i pakai. bila rase macam nak menggedik, i pakai, kalau tak, i memang tak pakai.

emm cukuplah tu eyk. i pun bukan padai mekap sangat. so barang mekap pun takde lah banyak. hehehe

2 comments:

Dayana Nasir said...

wahh..memang suka silkygirl la ni eyh??

**hudalulu** said...

hehehe..memang suke pun.... =)