**Berita Terbaru Blogger Lain**

27 January 2011

[ its all about 30 days project : day 18 ]

hye bloggers =)
Ten things you wanna say to ten different people right now

FAMILY
=) semoga tangan abah cepat elok sebab terkehel semalam sampai berbandage lagi. huhuhu
=) along rindu masakan umi lah
=) adik belajar rajin2 okeyh

KHAIROOL ADZHIM(mr.boyfie)
=) tak sabar tunggu weekend ni. hehehe. love you dear.

NURASHIKIN(si jantong)
=) weyh bile mawu dating? hahaha. padahal aku yang tak balik klang.kekeke

NORSYAZWANI(rumet)
=) tahniah eyh sebab ko bakal jadik aunty. hahaha

NUR ASHIKIN MUNIRAH(bestie)
=) u memang tabah lah yunk. semoga semuanya elok2 belaka eyh

ZAHIRAH(clicks)
=) weyh rindu ko lah. nak karoke ngan ko. sore ko sedap. ngee

DILLA DAUT(rumet kat matrik)
=) bila nak datang sini. cakap je rindu kat aku. tapi taknak datang sini. isyhhh

ALL TOGETHER(name of my geng)
=) korang tau tak, aku rindukan zaman kiter first year? sebab ape2 kite buat semuanya all together. sebab tu name kite ALL TOGETHER. tapi naik zaman second year, semua aku rasakan dah berubah. boleh tak kite set 1 hari untuk hangout bersama. just 6 of us.

NETBALL TEAM 09/10
=) aku sayang korang. tahniah kat korang sebab pernah jadik yang terbaik dalam kolej tu satu masa dulu. korang memang unite. bangga ngan korang.

NETBALL TEAM 10/11
=) untuk yang first year student. terus kan jadik generasi kami yang senior ni. rajin2 kan diri untuk cari player baru akan datang. gud luck!

6 comments:

mizzbutterfly said...

hahahah....jgn la berharap sgt fye....tungu one of us kawen...time tuh baru la blh je jumpa...huhuh

**hudalulu** said...

rerama : huhuhu.. tu la..tak pelah...tarikh tu lah yang aku nak carik...tengok sape kawen dulu...hukhukhuk. yang pasti bukan aku..kekekeke

Sheeq ♂ ♀ said...

yeay name shikin ade~~
thanks yunk

**hudalulu** said...

yunk : weee....hehehe..mestilah. u kan one of a chapter in my life :P =)

kynkong said...

hehe! ko balik kite ngedate okay :))
awal bulan gaji masyukkkk .bahahahhaha*gelak jahat*

**hudalulu** said...

kingkong : ko memang pandai r...dan2 je...CNY aku balik kampung lah nok...bila manenye nak jumpe..hukhukhuk