**Berita Terbaru Blogger Lain**

26 January 2011

[ semalam i dapat 2 hadiah. seronok betol! heee ]

hye bloggers =)
perghh malam semalam i makan besar kat 'bekas' kolej i (Aminuddin Baki College, UKM). erk kenapa 'bekas'? dah tu takkan i nak panggil tupperware atau pun wadah? hahaha. yelah sekarang i bukan lagi dok dalam kolej. tapi walaupun i dah tak duduk kat kolej tu, tapi i tetap sayang kolej tu tau. sebab kat kolej tu ade kawan2 i. al kisahnya malam semalam i makan besar tu sebab ade dinner untuk budak2 sukan. i kan jadik team manager untuk game netball. so secara tak langsung pun, i digelar budak sukan lah jugak. erk ape barang budak sukan? atlet lah baru ngam wooo. korang jangan ingat i nak upload picture time tengah makan tak hengat tu. i kongsi sikit je ape menu semalam eyh. ikan bakar, ayam bakar, sotong bakar, kambing bakar, sosej bakar, nasi goreng, salad, buah2an, segala macam perasa lain like mayonese, sos and so on. sila baca sambil terliurkan air liur korang. kekeke. dah2 berbalik ke tajuk entry ni sebenarnya pulak. i dapat 2 hadiah okeyh. ulang sekali lagi. 2 hadiah okeyh! jom tengok. tp nak mintak maap awal2 sebab kualiti gambar yang macam hampeh. nset murah memang cenggini lah jadiknya.

-kain ela-

hah ni hah hadiah dari best rumet ever i. dr last sem dah beliau nak bagi i kain ela. mintak i pilih dekat pasar malam. tp serius i mane tau bab2 nak pilih kain ela ni. memang failed! so last week i tau beliau pergi jalan TAR teman memember lain shopping. and mungkin time tu beliau pun beli kain ela ni untuk i. terharu okeyh. korang ade ke rumet camni? hahaha. rumet yang selalu kejut i bangun subuh masa kitorang sebilik dari first semester kat ukm ni sampai lah nak dekat 3 tahun ni ha. sekarang i kena bangun sendirik. huhuhu. babe, thanks eyh. asal ko tak beli tudung or selendang sekali yang sesuwaiii dengan baju ni. ha kan lengkap. kekeke. pape pun tqvm. sayang ko. aku tau ko pun sayang aku jugak kan? kantoi!


malam semalam memang i lucky lah. sebab dapat lucky draw. hamper gituw. ade air kotak yang besar tu. pastu ade jajan2. pastu ade sumi2. sumi2 tu dah selamat i agihkan dekat kawan2 i yang makan semeja dengan i. hehehe. tak sangka no i bertuah. 127. kenapa i pilih no tu? just because of num 27 tu je. tarikh hari lahir i. hehehe. last sem punya dinner untuk atlet sukan ni pun my number lucky gak. tp time tu dapat goodies bag je. sangat tak best. this time, ok lah. ngee~~~

tu lah 2 hadiah yang i dapat malam tadi. tak sangka i dah pun senior kat UKM ni. sayu je bila junior2 dalam team netball i tu salam i siap cium tangan lagi. sob sob. sedih okeh. tinggal 2 bulan je lagi practical i pun akan habis. then tinggal beberapa bulan je lagi untuk i konvo. lepas tu mungkin tak datang UKM dah. unless kalau i sambung belajar amik master kat UKM. so, pray for me. i masih dalam dilema nak sambung belajar ke tak. huhuhu. ok bye korang.

3 comments:

mizzbutterfly said...

sape rumate awak..??? bagussshhhh nye die...hahahahah

biella93 said...

woww . nak hamper tuh boley .?? hehhee :)

**hudalulu** said...

cik rerama : haha...bagus kan..kekeke :p

biella93 : boleh...meh lah datang sini...hehehe