**Berita Terbaru Blogger Lain**

15 January 2011

[ terbaru - NUR ASHIKIN MUNIRAH ]

hye bloggers =)


i baru je bukak fb and nampak status seperti dalam gambar di atas ni. its from my bestie's bf. he's always by her side. "key, jaga shikin elok2 ey." you know what, setiap kali i pergi wall bestie i tu, mesti bergenang air mata i nie. and setiap kali ade orang post kat wall beliau such as "get well soon shikin" and so on mesti i 'like'. according to the status, bestie i di operate untuk masuk besi kedalam kedua2 tangan beliau lebih kurang dalam pukul 9.30am td. and operation tu pun dah selamat. and bestie i pun dah sedar. thank GOD. fyi, i tengah demam sekarang ni. suddenly fever. dunno why. but mr.boyfie said, "ni mesti demam sebab shikin accident". semalam dah g klinik jumpa doc and amik ubat. for the first time i demam, drive kereta sendiri sorang2 dengan kepala pening then pergi Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah dekat Bandar Baru Bangi. i cakap dengan mr.boyfie nak g jumpa bestie i ni. then mr.boyfie cadangkan esok. okeyh, insyaAllah esok i pergi lawat bestie i tuh. please, doakan bestie i cepat sembuh.

2 comments:

Wanita Mutalib said...

semoga cepat sembuh kedua-duanya.

**hudalulu** said...

yang sorang dah sembuh..yang baru ni bakal sembuh dengan cepat berbekalkan semangat yang die ade