**Berita Terbaru Blogger Lain**

16 January 2011

[ be strong, NUR ASHIKIN MUNIRAH ]

hye bloggers =)
hari ni i pergi lawat bestie i ni dekat hospital. damn! i boleh menangis depan die. tapi serius i memang betul2 sedih dengan keadaan die. i tak sepatutnya nangis depan bestie i tu. sebab die sendiri pun tak menangis. huhuhu =( i tak dapat nak tahan air mata i lagi. i tau, i dengan die tak rapat mana pun. kalau takde mr.boyfie i, i mesti tak kenal this sweet girl. kadang2 je msg by phone. selalunye dekat fb je. but the truth is, i memang sayang kat die. dua2 tangan kena masuk dengan besi. bibir kena jahit. gigi patah. muka ngan tangan nampak bengkak kesan daripada accident tu. besarnya dugaan yang diberiNya. i only can say, "shikin, be strong! everybody with you. your family, bf and friends too."

5 comments:

khairunnisa ♥ said...

moga dia sembuh dan tabah jalani kejidupan dia lepas ni. amin.

ahmadkey said...

terima kasih fai atas kunjungan tadi.. :)

**hudalulu** said...

nisa : insyaAllah ...amin..doakan yang terbaik untuknya...

key : huhuhu...yeah..welkam..sedih tengok die

chemay said...

moge dye cpt sembuh..
hudalulu dont sad2 :)

**hudalulu** said...

chemay : amin...alhamdulillah die pun dah kuar hospital. now dah tak sedih da..hehehhe