**Berita Terbaru Blogger Lain**

11 February 2011

[ its all about 30 days project : day 28 ]

hye bloggers =)
A TV show you're currently addicted to

this is a TV show i'm currently addicted. i boleh tengok ANTM ni berulang kali tanpa rasa bosan. tau. so far i ada dari season 8 sampai season 15. sekarang ni diorang pun tgh buat casting untuk season 16 kat sana. tgh buat casting ke? ke dah start eyh? entah lah. hahaha.

i suka tegok cabaran2 diorang. cara diorang posing perghhh lagi la i suka tengok. pastu i suka tengok bila diorang di'transform'kan. siap nangis2 bagai taknak potong rambut lah. nak rambut panjang lah tak nak rambut pendek sebab rambut panjang ni macam protector lah. lagi i suka tengok bila diorang di'makeup'kan. lepas tu tambah dengan aksesori2 yang jarang kita tengok. lagi suka bila diorang travel oversea. terasa macam i pun travel sekali. kekeke. kesimpulannya, memang i suka lah. erk, bape banyak i nak suka ni? eyh suka ati i lah (suka lagi). tapi yang paling i tak suka bila diorang bergaduh dalam rumah. memang shit lah dok terjerit2, dok cakap stupid lah and so on. letih tengok drama kat rumah tu.

kadang2 i rasa diorang tu takde lah cantik mane pun but still boleh jadik model. Tyra always said, "PRETTY UGLY". oh gosh! i memang teringin sangat nak posing2 macam diorang. weird but awesome. sampai kadang2 bila i tengok show ni, i ikot cara diorang posing. memang ada style lah. then, Tyra also always said, "smile with your eyes, SMIZE and fierce face". its hard to do ok. try korang senyum melalui mata. bila i buat macam hampeh je, damn!

this is Saleisha, the winner of ANTM 9. she's pretty. her runaway superb bebeh.

this is Katarzyna from ANTM 10. i really love her strong face.

this is Ellina from ANTM 11. she's lesbian. and she's rock!

this is Allison, the runner up of ANTM 12. she's pretty cute with her big eyes.

this is Nicole, the winner or ANTM 13. gorgeous, isnt she?


the team of judges. sekarang judges dah bertukar like Miss J yang runaway die mengalahkan model pompuan tu dah takde. ganti dengan sape tah name die lupa lak. alah kalau korang tengok yang gemok2 tu. Nigel Barker yang handsome and sexy tu still ade. Mr. Jay the creative director masih ditempatnya. peneraju utama ANTM, mestilah Tyra Banks the supermodel become businesswoman. i adore her so much. cool kan Tyra ni. dia buat muka buruk camne pun, i tetap rasa die cantik.

p/s : model2 yang i letak dalam entry ni yang i suka je. plus i tak tau kenapa i tak suka model dengan wajah asian join this ANTM. macam chinese american and japan american. macam tak sesuai jek.
p/s/s : dulu i pun pernah ada impian nak jadik model muslimah. tapi....
p/s/s/s : thankx google =)

11 comments:

aida4eva said...

paling suka Saleisha!!cute yo!

fatynadia said...

yeah saya pun suka sangat dengan ANTM ni! tapi malangnya, saya engak melanggan astro yang ada tayangan show ini :'(
nak tunggu di 8tv rasa cam lambat ja


dulu, saya suka amanda. dia top 3 tapi tak lepas. memang cun la. tapi, dia half-blinded. tapi serius cun! maybe antm cycle 3 kalau tak silap

Kaspersky Seller said...

Salam huda. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

Sheeq ♂ ♀ said...

shikin layan sampai abes season 9 je..selebihnya layan tak layan je..

cik teynteyn said...

waaa .. huda jd model muslimah pon oke what . sweet je.
hehe

**hudalulu** said...

aida4eva : saleisha cantik..hehehehe

**hudalulu** said...

fatynadia : i pun takde astro jugak... i donlod youtube je senang.... nak tunggu kat malaysia memang berzaman lah...hehehe

**hudalulu** said...

sheeq : fai suka sangat tengok ni....sebab kan nak jadik model..tapi....isyhhhhh

**hudalulu** said...

cik teynteyn : sweet eyh...nanti bersemut lah..hehehehe :P
kalau ade rezeki, insyaAllah =)

eka said...

suke allison . dia cute giler laa , daa laa blur semacam . kehkeh

**hudalulu** said...

eka : allison memang comel sangat.. suka tengok mata die...besar and scary pun ade jugak..heheheheblur tu memang die lah...
hehehhe