**Berita Terbaru Blogger Lain**

10 February 2011

[ their FRIENDSHIP will never end ^__^ ]

hye bloggers =)
first of all, korang wajib tengok video nih
video

tadi tengah syok2 dengar and tengok klip video lagu2 yang best, tetiba i tertengok video ni dalam folder i. video ni dah lame sangat dah. mereka2 yang terlibat dalam video ni semua kawan2 mr.boyfie i. i suka tengok friendship diorang. mungkin sebab minat diorang sama. they known as BUDAK NAKAL DIVISION. diorang sangat rapat. sampai kadang2 i terjeles bila mr.boyfie i selalu habiskan masa lepak2 ngan diorang. huhuhu.

mr.boyfie sememangnya kenalkan i dengan kawan2 beliau dari mula kami bersama. dah nak dekat 2 tahun dah. pada i bagus jugak. at least, i kenal jugak sape kawan2 beliau kan kan kan. heeee. takdelah i diam je bila beliau sebut nama kawan2 beliau sebab i tak kenal. betol tak? betol tak? i tau mesti korang cakap betol kan. so dalam masa hampir 2 tahun ni i memang banyak ikot/join aktiviti mr.boyfie bersama kawan2 beliau. so jom cekidaut antara aktiviti2 nya. ulang sekali lagi yea, ANTARANYA ok. aktiviti lah sangat kan. keh keh keh. =p

1) trip to Port Dickson
-1st time jumpa cikin aom-terciptanya sepasang kekasih baru(betol ke ayat i)-
nak tau cerita lebih lanjut, korang baca kat sini ok

2) Genting, here we come!
-melayan aktiviti mr.boyfie yang drive giler2 nak naik genting-
nak tau cerita lebih lanjut, korang baca kat sini ok

3) Air Terjun Chamang@Bentong
-1st time pergi i tak mandi, 2nd time pergi i mandi-1st time jumpa aqa-
nak tau cerita lebih lanjut, korang baca kat sin
i dulu lepas tu sini ok

4) kenduri kahwin
-sedondon kan i dengan mr.boyfie?hehehe-
nak tau cerita lebih lanjut, korang baca
kat sini ok

5) happy holiday @ Tambun-kenal itu budak nama awien-
nak tau cerita lebih lanjut, korang baca kat sini ok


6) berbuka puasa @ Jeram
-berbuka puasa macam tak ingat dunia-jumpa nurul for 2nd time-
nak tau cerita lebih lanjut, korang baca kat sini ok


dari BUDAK NAKAL DIVISION ni lah i kenal bestie i. kan yunk kan? hehehe. teringat jugak masa kita mula2 kenal dulu. senyap and tak banyak cakap sangat. kekeke. tapi sekarang i dah jarang jumpa mereka2 ni semua. mungkin sebab masing2 bz kot. even bestie i pun, dah jarang sangat jumpa. tapi takpe, ada masa kita mesti jumpa jugak kan? "hey BUDAK NAKAL DIVISION, semoga korang....korang ape eyh?sambunglah sendiri. hehehe"

4 comments:

aHMaDkEy said...

rasa bersalah di situ ko dan shikin agak jarang berjumpa~~

bantalbucuk said...

wah..macam best je view kat air terjun tu.. :D

Sheeq ♂ ♀ said...

ahmadkey, xpe la sayang...nanti2 mesti dapat jumpe gak nye..

yunk, beto0o0o0o0o0ol~~kekeke
hey BUDAK NAKAL DIVISION, semoga korang stick together and wat aktiviti lepak ramai2 lagi walaupun sampai beranak pinak...hehehe

**hudalulu** said...

key : takde hal punya lah..ada jodoh kami jumpe...kekekeke

bantal bucuk : best....memang best sangat2....heeee

yunk : masti syiok waktu tu kan...kekekeke