**Berita Terbaru Blogger Lain**

21 March 2011

[ entry tak penting pun ]

hye bloggers =)

entry ni tak penting pun untuk korang baca. kalau korang rasa macam poyo, sengal, bajet korang boleh terus klik tanda pangkah belah kanan kat atas laptop/pc korang tu. sebab i taknak bertanggungjawab kalau tibe2 korang rasa loya sampai nak termuntah2 dengan hebatnya. minta maaf yea. tengok gambar atas ni pun korang dah tau sapa yang i maksudkan kan?

=| i nak marathon movie dengan beliau. last movie yang kami tengok, 127 HOURS dengan HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA. boleh dikatakan kami memang giler movie. setiap kali keluar, 2 hari sebelum kami dah beli tiket online. dulu selalu tengok kat Alamanda@Putrajaya. then tukar tengok dekat One Utama(OU). kat situ best sebab seat die memang terbaik ah. sekarang selalu tengok dekat Mid Valley. beliau cakap, tunggu i boleh bawak kereta beliau, baru pergi OU semula. sabar je lah.

=| benda paling susah nak decide bila kami dating mesti 'makan'. mesti tak tau nak makan kat mane. sampai pernah kami undi 'one and jus' sape yang kena buat keputusan nak pilih tempat makan. pernah jugak i pilih tempat. dok pilih2 tempat makan dari iphone beliau sekali carik, non-halal lah pulak. damn! dulu beliau tak makan sushi sushi ni. tapi ntah kenapa sebelum ni ajak i makan sushi. i on je. setiap kali makan sushi mesti kami pilih tempat yang sushi jalan macam dalam gambar tu. hehehe. tengok beliau pegang chopstick lagi lah kelakar. hahaha.

=| tapi i paling suka tengok beliau makan steamboat dekat tupai2 ni. berselera macam berminggu tak dapat makan. katanya nak tengok i masak. hahaha. padahal steamboat je. campak2 segala bahan seafood then tunggu masak kejap, angkat pastu makan. habis cerita. tomyam steamboat kat tupai2 ni memang the best. bila lagi agaknya kita dapat makan kat sini yea? huhuhu

=| i suka ikut beliau pergi carik perfume. walaupun i ni boleh dikatakan jahil jugak dalam jenama2 perfume ni. huhuhu. walau camne pun, setiap kali beliau nak beli perfume, mesti tanya pendapat i. hehehe. biarlah sampai i pening kepala pun dok hidu segala bau bauan perfume ni. tapi perfume beliau yang paling2 i suka POLO BLACK. bau perfume ni boleh buat i jatuh hati untuk kali ke berapa ntah dengan beliau ni. kekeke. memang best baunya, sapa2 pun yang pakai perfume ni macam macho and maskulin okeh. hahaha

=| beliau suka merepek and buat i ketawa berdekah2. sampai sakit2 rahang pipi i ni. hahaha. ade je idea nak merepek. adoi. actually kalau i tengah badmood and beliau mesej i dengan lawak2 beliau, mesti i boleh terus tersenyum je baca mesej2 beliau. ngeee

entry ni memang tak penting kan untuk korang? takde ape input pun yang i bagi dalam entry ni. sekadar catatan diary i yang boleh i jadikan kenangan untuk masa2 akan datang.

earning HB makin meningkat. so korang tunggu ape lagi? jom join! yang dah klik, tqvm! =)

4 comments:

Syasya◕ said...

..hyep da follow!na jgak sushi!

**hudalulu** said...

syasya : serang sushi king cepat...heeee

cahayabintang said...

haha..doa kan korang cepat2 la bersatu! :)

**hudalulu** said...

cahaya bintang : amin...hehehehe