**Berita Terbaru Blogger Lain**

22 March 2011

[ interview yang.... Alhamdulillah ]

hye bloggers =)
i baru je lepas settle interview. teheee. ingat tak entry i sebelum ni yang pasal inteview tu? kalau tak ingat, meh klik sini kejap. aduhai... serius i memang takut nak datang interview ni. macam2 i fikir tau. mane lah tau panel2 nak kenakan i bagi soalan tak sepatutnya. hohoho.

so nombor giliran i nombor 6. i masuk je dalam bilik interview tu, i bagi salam, bagi fail sijil2 i then terus duduk. ada 2 orang panel yang akan bersoal jawab dengan i. perghhh gemuruh tak yah cakap lah. menggigil kepala lutut ni. menggeletar jugak suara i ni. tangan i pun kalau ditoreh, tak keluar darah tau sebab dah beku akibat kesejukan yang melampau. hahaha

macam biasa, i diminta untuk perkenalkan diri. so i pun start lah membebel benda yang sepatutnya. banyak jugak yang ditanya. and Alhamdulillah i dapat jawab. tapi ade jugak soalan yang i tak pasti nak jawab. adeh. kurang markah disitu. ohh yea, jangan lupa untuk senyum yea. hehehe. tibe panel tu tanya i, "awak dah berapa kali datang interview?" so i pun jawablah, "ini kali pertama datang interview". pastu ade ke panel tu cakap, "tak macam first time pun, tak nampak awak gugup." mak aihhh padahal i dah gugup kuasa doblas dah tau. takutttttt.

lebih kurang 20 minit dalam bilik interview tu. and at last azab interview i pun berakhir jua. tersenyum lebar i bila keluar dari bilik tu. dapat atau tak dapat jawatan tu belakang cerita. yang penting usaha!

terharu tau bila i bagitau pegawai2 atasan yang i nak pergi interview, sanggup dia carikan buku pasal Jabatan Perangkaan Malaysia. "thankz eyh Pn. Ros, En. Wan and Kak Zura." buat i rasa macam sedih pulak nak tinggalkan Bahagian Petunjuk Ekonomi ni bila dah nak habis practical ni. tolak minggu ni, tinggal seminggu je lagi. huhuhu.

p/s : terima kasih kepada sesiapa pun yang wish gudluck untuk i ^__^

earning HB makin meningkat. so korang tunggu ape lagi? jom join! yang dah klik, tqvm! =)


10 comments:

nadzirah yahya said...

tahniah!=)

najmi_paddy said...

cik hudalulu...

tahniah dr ak cik najmi_paddy...

hehhe :D

cahayabintang said...

hahhaa..bestnye supporter!

**hudalulu** said...

nadzira : hahaha..tahnkz babe.... =)

**hudalulu** said...

najmi_paddy : hehehe....tq eyk ^___^

**hudalulu** said...

cahaya bintang : best kan ade supporter...hehehe

FaiE said...

akaq . firstly , thanks byb sudi dtg jenagh blog faie . chupp . akaq kate segar ckeyt dtg at blog faie ? hu3 . .mybe akaq lagi ngntuk kowt bub lagu dye cm jiwang ckit. hu 3 .btw , congrats yaww !

mizzbutterfly said...

baru bace blog ko...wifi da dtg blk..

**hudalulu** said...

faie : tq =)

**hudalulu** said...

cik rerama : hahaha... macam rugi je bayar wifi tuh..huhuh