**Berita Terbaru Blogger Lain**

31 March 2011

[ i dah boleh mengundi =D ]

hye bloggers =)
semalam kan i half day je kat ofis sebab i ada hal nak kene setelkan dekat UKM tu. pasal konvo lah, pasal update lesen software lah and so on. memula i pergi pejabat pos sebab nak beli wang pos and bayar kat UKM pasal limination skrol i nanti. so i pun terus je lah mendaftarkan diri i ni sebagai pengundi. wow terasa diri i ni sebenarnya dah semakin dewasa. kekeke. tapi i tak minat lah politik2 ni. dush!

see...bukti i dengan maz dah mendaftar. lepas ni kalau taknak mengundi pun suka hati i lah. hahaha. janji i dah daftar. nampak sangat teruk. hahaha. biaq pi la. beza giler i dengan mr.boyfie yang sangat mengambil tahu hal semasa politik. bila agaknya i nak cuba jatuh hati dengan politik ni eyh?

so kepada korang yang dah pun berusia 21 tahun ke atas yang masih belum mendaftar, cepat2 lah gi mendaftar. bukannya susah pun. kalau daftar kat pejabat pos pun boleh je. cakap je nak mendaftar sebagai pengundi. then diorang akan mintak i/c. tak payah nak tulis or isi borang pape pun. pastu die akan mintak phone number and last sekali tanda tangan dekat borang yang telah di'print'. dah siap =)

hehehe. untuk i yang tak berapa minat dengan politik ni, parti mane yang i nak undi nanti eyh? erm...emmm WET PARTY boleh tak? kekeke. paling2 pun BIRTHDAY PARTY ke? and fyi, beday i bulan 4 ni jangan lupa yea. 27/4 tau. hehehe =p

4 comments:

cik aiLebiu said...

tahniah..pilihlah kerajaan dgn bijak :)

**hudalulu** said...

cik ailebiu : hehehe... tq2....

mrs.lovesick said...

seronoklah dah buleh mengundi. tggjawab dah besar ni. nt jgn lupe keluar mengundi taw! :)

**hudalulu** said...

mrs.lovesick : insyaAllah..heheh =)