**Berita Terbaru Blogger Lain**

25 March 2011

[ kadang-kadang i terfikir kalau takde hujung minggu pun best jugak ]

hye bloggers =)

kadang2 i terfikir ada bagusnya jugak kalau dalam kalendar tu takde hujung minggu. bukan ape, sometime hujung minggu tu macam tak best buat i. takde makna untuk i bercuti. tapi if i ade kenderaan sendiri, memang tak lekat i kat rumah kot. takde kawan2 pun i tak kesah kalau berjalan sorang diri. baru lah cool =p. hehehe.

i pernah cakap ngan parents i, satu hari nanti i nak jadik seorang yang workaholic. nak kerja je and nak cari duit banyak2 disamping nuffnang yang banyak bagi i BE. hehehe. tapi umi i dah pesan, "jangan jadi hamba duit." perghhh kene sebijik kat muka i ni. hambik ko!

tapi biasalah manusia kan. bila tengah kerja fikir nak cuti. bila dah boring time cuti, mula lah rasa nak kerja. macam i pulak sekarang ni, tengah practical rasa macam nak sambung belajar. kang agaknya bila dah sambung belajar, rasa nak bekerja pulak. adeh, macam2.

p/s : tadi main bowling. tapi tak cecah 100 pun. down giler rasa!
p/s/s : kalau nak wish semoga tiada bulan 4 boleh tak? terus je bulan 5. merepek betul! hehe.

earning HB makin meningkat. so korang tunggu ape lagi? jom join! yang dah klik, tqvm! =)


12 comments:

Alia Natasha said...

alia nie kan pelajar sekolah , so masa weekend exited gilerr ^^ hahaha
rasa mcm nak selam selama nyaa je weekend tp kdg2 gedik nak g skulah :P

Sheeq ♂ ♀ said...

biasalah yunk..manusia..tak pernah rasa puas..shikin pun pernah rase camtu..time tengah bz ngn esainmen+test+masalah kewangn ni, rase nak kerja je..tp lecturer banyak kali pesan, bila dah kerja sok,tahun pertama kedua mesti rindu nak belajar balik, rindu nak ponteng kelas, rindu nak copy paste..ada betulnya gak tu..

pwincess Lov3y dOv3y said...

same la kite.time ngah keje perh nak cuty jerk.time daa cuty.borink lak.

Nadhirah-chan said...

samapi sekarang masih tak dapat BE , sedihh .....

**hudalulu** said...

alia natasha : aduhai.....rindunya zaman sekolah.......huhuhuhu

**hudalulu** said...

yunk : betol3... setuju sangat. even sekarang pun fai dah rindu giler2 zaman masuk kelas kat fakulti..huhuhu

**hudalulu** said...

pwincess : memang pun... tak leh nak buat macam mane lagi da... adoi....

**hudalulu** said...

nadhirah : usaha lif kejayaan tau! chayok2!

FANA said...

weekends seronok kalau ade plann :) lagi-2 student sekolah .

P/S : Bulan 4 wajib adee . My birthday on that month :)

little cart00n said...

hujung minggu salunya wat esaimen, tapi kalau ada blog, habislah..tak buat esaimen gamaknya!
hahha

**hudalulu** said...

fana : bulan 4 ni bulan beday i jugak....hehehehe 27/4
tapi i saje je taknak bulan 4..kekeke

**hudalulu** said...

little cartoon : hhaaaaa..buat eseimen tu jangan tak buat..kekekeke....