**Berita Terbaru Blogger Lain**

14 May 2011

[ bulan Mei tiada peruntukan untuk tengok wayang ]

hye bloggers =)
dah pertengahan bulan Mei dah sekarang ni. bulan Mei ni dah lah banyak movie2 best keluar. tapi i takde peruntukan untuk tengok wayang bulan ni. bukan peruntukan duit, tapi peruntukan masa. waaaa. takkan movie bulan Mei nak tengok bulan Jun nanti? nanti orang kate ketinggalan pulak. deng! huhuhu. tak kire! setiap hari jumaat i nak g tengok wayang sorang2 time lunch hour dari kul 12.15pm sampai 2.45pm. sempat habis satu movie. heeee.

KONGSI

PAUL

KARAK
PIRATES OF CARRIBEAN : THE STRANGE TIDES
nak tengok! nak tengok! nak tengok! hehehe. takpelah, kalau tak dapat tengok pun. boleh jimat duit and boleh beli nset baru. kekeke. berangan lebih kan i ni? tapi tak salah pun. janji tak susahkan orang lain. hehehe. ok lah.bye

4 comments:

Sheeq ♂ ♀ said...

better late than never dear..

HaNa HoNeY said...

haha
xsabar nak tgk pirates
^_^

**hudalulu** said...

yunk : hmmm ok....

**hudalulu** said...

hana : i pun tapi takdok mase nak tengok..huhuh