**Berita Terbaru Blogger Lain**

16 May 2011

[ 'madu' i accident !! =( ]

-just a quick update-

tengah i berborak dengan ofismet i tibe2 nset i bunyik. dah la no tak dikenali pulak tu. i ingat ada orang nak panggil interview kerja. rupa2nya schoolmate i yang call. "fai, aboy kenapa?" i dah tak sedap hati dah. serius i memang tak tau ape2 pun. then kawan i cakap, "aboy accident ke?" wat the.......terkejut beruk dah i ni. kekasih hati accident, sape tak terkejut? i tanya teruk ke? then my friend said, kereta memang teruk. huhuhu. sedihnya i dengar. after that terus i call mr.boyfie. tak dapat cakap lame pun. kejap je. but he told me, he was fine. lega i dengar.

kereta beliau merangkap bini pertama beliau accident teruk. i ni bini kedua. serius i tetap sedih bila tengok keadaan kereta mr.boyfie a.k.a madu i. mesti mr.boyfie tengah kusut sekarang ni. eventho die sekarang ada shooting untuk slot Wanita Hari Ini hari Rabu ni. hope die ok je.

keadaan kereta mr.boyfie a.k.a 'madu' i

semoga 'madu' i sihat kemabli seperti ini

Alhamdulillah, mr.boyfie takde injured pape pun. tapi hati die mesti terluka. sebab walau sikit pun kereta beliau tercalar, sama macam hati beliau kena hiris. hiperbola sangat kan? tapi beliau pernah cakap camtu kat i. semoga segalanya elok2 sahaja.

2 comments:

CutieIntan said...

selamat tak ada aper2....

**hudalulu** said...

cutieintan : yup...syukur sangant beliau tak de pape...cuma mood die sekarang sangat down....