**Berita Terbaru Blogger Lain**

22 May 2011

[ Keputusan Separuh Akhir MENTOR 5 ]

hye bloggers =)
now nak update pasal keputusan separuh akhir MENTOR 5. masing2 mempunyai vokal and gaya nyanyian yang tersendiri. and i sendiri sangat minat dengan Salma protege Erra Fazira yang cantik jelita lagi tu. tapi keputusan MENTOR 5 malam ni sangat sangat sangat sangat sangat tak dijangkakan. tapi mungkin juri profesional punyai pandangan tersendiri terhadap semua protege. so, congratulation!!

Protege : IQA Mentor : Edry KRUi tak sangka Iqa dapat markah tertinggi untuk konsert separuh akhir ni dengan 126 markah

Protege : SHIHA Mentor : SHARIFAH AINIyang ni i memang dah jangka Shiha boleh masuk final punya and markah die 119 markah

Protege : SALMA Mentor : Erra Fazirai tak sangka sangat Salma tak dapat masuk final mulanya. nasib baik juri dah fikir balik untuk jadikan 3 peserta dalam konsert akhir nanti. and rezeki Salma dapat masuk sampai final dengan 113 markah

jangan lupa saksikan konsert final MENTOR 5 29 Mei 2011 jam 9 malam di TV3. hehehe. tapi kan i tak dapat tengok minggu depan. huhuhu. sebab i ade kat penang ikut adik i ade pertandingan Tilawah Al-Quran peringkat kebangsaan. and adik i wakil peserta dari Selangor. ape2 pun, congratulation again to IQA, SHIHA & SALMA. and tak lupa juga good luck untuk adik i tersayang dlaam pertandingan tu. korang doakan yang terbaik untuk adik i eyh =) ok, bye!

3 comments:

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku first time tgk malam ni
aku agak salma tu yg first sebab aku rasa dia terbaik antara 4

tak sangka dia no3

rezeki dia dapat final gak

**hudalulu** said...

aimi dan pakcik hashim : tu lah...mungkin salma over confident kot..tup2 markah die tak banyak mane pun... tapi tu lah.. kalau dah rezeki tu tak kemana kan...ngee =)

ejoy said...

kurang berminat mentor ni ..

Teknik Terbaik Iklan ChrupChrup | Perolehi Pendapatan Lumayan