**Berita Terbaru Blogger Lain**

23 May 2011

[ Wedding Reception - Nida & Maten ]

hye bloggers =)
malam ni i nak update pasal wedding kakak sepupu i a.k.a Nida dengan pasangan atau lebih mesra kitorang sepupu sepapat ni panggil Kak Ngah je. hehehe. macam biasalah bila dah bercakap pasal wedding ni mulalah i nak berangan jugak. hahaha. boleh kan? tak kena bayar kan? hikhikhik. so Kak Ngah i nikah hari Sabtu 21/5/2011 and kenduri 22/5/2011. Kak Ngah i yang kahwin, tapi i yang samapi tak cukup tidonya untuk preparetion Big Day Kak Ngah. let pictures do the talk! oh yea, entry ni penuh dengan gambar tau. ngeee.

hantaran dari pihak perempuan 11 dulang

hantaran dari pihak lelaki 9 dulang

nikah : 21/5/2011

cantik tak? cantik tak?

pelamin time nikah
ngeh ngeh ngeh saja show off diri sendiri. tak boleh ke? blog i kan. hehehe

presenting!!! Mia Sara Nasuha wannabe. budak kecik comel lote ni anak photographer.
comel kan? hehehe


bye!

8 comments:

Rozuan Ismail said...

pergh.hantaran cantik.selamat pengantin baru =)

zati embong said...

cntiklah bju pengntin.sweet je O.o

**hudalulu** said...

rozuan : haha...nanti i sampaikan dekat kak ngah i k..hehe. tapi hantaran die memang cantik2... =)

**hudalulu** said...

zati : memang cantik pun..heheheh

hanie bonie said...

haaaa..tgk2..kenduri kawen lagi..... hahaha

**hudalulu** said...

datin : hahaha....mesti lah...kan bakal 5 tahun lagi..kekeke

atieqa rahim said...

heii, patut credit kat aku tue gmbr2 hantaran tue.. hahahha..

**hudalulu** said...

tieqa senget : ok2 aku lupa nak bgtau... bgtau kat sini je lah. muahahaha.. pictures credit to ATIEQA RAHIM.. kekeke