**Berita Terbaru Blogger Lain**

24 May 2011

[ Nuffnang - BE ke3 bulan ini =) ]

hye bloggers =)
gembira i sorang2 pagi tadi bila tengok earning blog i kat Nuffnang semakin hari semakin bertambah. Alhamdulillah. ni lah salah satu kelebihan bila kita berblogging ni. hehehe. and bila i tengok part Buffered Earning tadi, ada lagi satu iklan yang melekat sepanjang masa kat blog buruk i ni. Alhamdulillah lagi. and thanks sangat2 kat Nuffnang sebab percaya pada blog i yang tak seberapa pengunjungnya. tapi boleh lah kan. hehehe.


ni lah BE i yang ke3 untuk bulan ni, Nokia Entertainment Smartphone LB. harap2 dapat bertapak kat blog i ni dalam jangka masa yang lama. hehehe. ni pun baru dapat sikit je earning tu. takpe, esok2 banyak lah tu kan? ngee. so, thankz again Nuffnang and I Love You. ^__^

6 comments:

Rozuan Ismail said...

tahniah!

**hudalulu** said...

rozuan ismail : tq2.. hehe

Amirrah Zawani said...

tahniah ya.. best kan bila dpt BE ":)

**hudalulu** said...

amirrah : best sangat2 nye...hik hik hik

HaNa Hani said...

wah...bestnyer
BE hana je xgerak2 dri bulan lepas
haha
^_^

**hudalulu** said...

hana : best kan...hehehe.. hana rajin2 lah berblog..ngeee =)