**Berita Terbaru Blogger Lain**

01 June 2011

[ ending drama ASMARA 2 ]

hye bloggers =)


so drama ASMARA 2 dah habis pun semalam. amacam pandangan korang pasal cerita ni? ok ke tak ending die? i ingatkan ending drama ni macam ni :

i ingatkan Melati akan mati time bersalin tu. sebab dalam gazet drama ni tunjuk macam Melati dah nazak je. hahaha. so kalau Melati mati, endingnya mestilah Asmara dapat bersama dengan Zahlia jugak akhirnya kan? baru lah macam happy ending sikit.
kekeke pandai tak i buat kesimpulan sebelum cerita tu habis? cerita melayu biasalah macam tu kan. at last endingnya memang jauh beza dari apa yang i sangkakan. i boleh cakap drama ni agak sedih part hujung2 cerita sebab air mata i pun dah bertakung jek. tapi nasib baik i dapat control tau. control...control... kekekeke. i tengok maksu i siap dah mengalir air mata dah. muahaha penangan cerita ASMARA 2. tapi korang rasa tak ending cerita ni macam tergantung? sebab Asmara ada cakap, "satu hari nanti kita mesti bersama". ntah2 drama ASMARA 3 bakal keluar kot? hahahaha. ofismet i yang beriya cakap ASMARA 3 keluar nanti. kalau die tipu i tak tau lah kan. i cakap sorry awal2 dulu lah. ngeee. jom tengok komen kawan2 i pasal ASMARA 2.

status kawan perempuan i

status kawan lelaki i

bye

11 comments:

dakpipimerah said...

haha.. cite ni mimi tak folo sgt,, tp at least tau la jugak cite nye,, hehe,, mak mimi pun nanges,,haha

**hudalulu** said...

dakpipimerah : ngee.... memang sedih pun malam td punyer cerita..hehehe

cheMissy said...

ingatkan Zalia xjd pergi US.tp rasanya mesti ada Asmara 3 tak lama lg,lgpun status Zalia n Asmara tergantung.dorang still husband n wife sebab Asmara tak tahu yg Zalia still hidup lg.Hmm,ape pun kita tunggu jela samada Asmara3 ada or tak.kalau takde mmg ending smlm tergantungla.wat eve pun ending smlm mmg sedey,pandai pulak baby Adam tu menangis siap muka sedey lg...

miss kecik said...

eh, mcm nal je status tu! huhu

eh, kite pike same la.. aku pun igt melati mati tym bsalin.. xbes la, geram betul. penat tgu tiap2 mgu.. hii

wunny said...

confirm ada asmara3! haha

azu said...

hah.azu tgk awl ngn akhir je..suke tgk lakonan si asmara ngn zahlia..jazle ngn fuziah kanhttp://azumie.blogspot.com/

pwincess Lov3y dOv3y said...

tuh la cam kecewe jerk kan ending dyer camtuh.

**hudalulu** said...

che missy : hahaha..pandai betul adam...ntah ape yang diorang buat nak bagi adam menagis kan..hehehe

**hudalulu** said...

miss kecik : hahaha..ntah sapa punya status tah aku amik hehehe =p

**hudalulu** said...

wunny : yeay!!! jom kita nantikan ASMARA 3 ngeee

**hudalulu** said...

azu : jadiklah...kire tengok jugak dari tak tengok langsung kan.hehehe