**Berita Terbaru Blogger Lain**

02 June 2011

[ Drama Nora Elena VS Novel Kasih Yang Suci ]

hye bloggers =)

vs
haaa...yang mana satu lagi best and lagi feeling? ngeh ngeh ngeh

hehehe. mesti sekarang ni ramai girl2 yang tengah dok berangan "kalaulah dapat suami macam Ahmad Seth Tan kan best. romantik sangat. pastu banyak surprise pulak tu. perghhh bestnye lah." hahaha. tipulah kalau korang langsung takde berangan camtu. biasalah manusia kan =p korang boleh cek lah kat fan page Nora Elena (Slot Akasia TV3) sama ada apa i cakap ni betul ke tak. muahahaha. sebenarnya i pun berangan jugak ^__^

disebabkan demam drama Nora Elena ni lah, i nekad nak sangat baca novel Kasih Yang Suci hasil tulisan Meen Zulaikha. tapi pembekal novel i takde dengan i. kalau dulu i selalu pinjam novel dari kawan2 i je. hehehe jimat. kalau tak percaya, meh baca sini kejap. but now, for the first time ever i bought this novel-Kasih Yang Suci. hahaha. i nak hayati novel ni sebelum tido. sambil tu boleh berangan jugak kan? keh keh keh.


ramai orang cakap, banyak scene dalam novel takde dalam drama. tu yang i rasa macam tak best tu. sebab tu lah i beli novel. sekarang ni pun i baru baca sampai bab 7. hahaha. tapi i tengok memang banyak beza novel dengan drama. ngeee. tapi takpe, kat tv i still boleh tengok and kalau i nak baca novel pun, i dah ade. so, takde masalah maaa. =)

okeyh, saje nak berlagak.. i dah beli! hehehe

semenjak drama Nora Elena ditayangkan kat tv, novel Kasih Yang Suci dah macam pisang goreng panas. memang sold out lah. ini pun dah terbitan kali ke 9. terbitan paling latest. untuk tahun 2011 ni je, 2 kali penerbitan dah dilakukan. memang terbaik lah kan. hehehe. murah pun murah. RM 19.90 je. so korang nak tunggu ape lagi, pergi cepat serang kedai buku yang berhampiran! hehehe

p/s : teringat kat seseorang bila dulu i pernah dapat surprise birthday present tahun 2010. siap tawaf Alamanda lagi. hehe

4 comments:

cahayabintang said...

haha. drama punye pasal sanggup beli novel. tulah, kalau aku ade dekat rumah dah lama aku kasi pinjam novel tuh. ngeh3

**hudalulu** said...

cahaya bintang : hahaha....kalau ko ade kat sini pun susah gak...sebab aku kat bangi je selalau. jarang balik jangkang..aku kan keje.....huhuhu

MyJourneyFightingCancer said...

Mane u dapat cari novel tu ? Kedai mane ? I cari tak dapat2

**hudalulu** said...

i beli buku tu kat kedai buku area bangi.... =)