**Berita Terbaru Blogger Lain**

18 July 2011

[ Nuffnang - BE pertama & kedua bulan Julai =) ]

hye bloggers =)


hampir 2 minggu i tak update blog buruk ni. tapi Alhamdulillah, Nuffnang still percayakan i dengan blog buruk yang paling i sayang ni. kalau bulan Jun hari tu hanya satu je BE yang melekat, tapi rezeki bulan Julai ade dua BE yang sedang melekat kat blog ni. thank you so much Nuffnang. gembira tak terkata dah ni tau. hehehe. so BE yang pertama yang singgah kat blog ni Digi DEP handset Bundle. and BE yang kedua pulak, Unilever Vaselin Yahoo! Content Partnership. for more information, you can just log in to Nuffnang.

8 comments:

Wanabe PJ said...

nice job..saya masih menunggu lagi BE dr nuffnang..huk3..

**hudalulu** said...

Wanabe PJ : NGEE...KENE KERJA KERAS SIKIT... SEBAB KITE BUKAN BLOGGER FEMES... =)

☆ ★ e m m a N Y ☆ ★ said...

Minggu ne sy takde BE..huhu..

saya_arief said...

tahniah2.
:D

shera haifa said...

tahniah2x,,

**hudalulu** said...

emmany : minggu depan ade lah tu =)

**hudalulu** said...

saya arief : hahah..tq2.. tapi die lagi banyak!

**hudalulu** said...

shera : thanks babe =)