**Berita Terbaru Blogger Lain**

12 March 2012

[ Selamat Bertunang Maz =) ]

hye bloggers =)


Selamat Bertunang Maz =) salah seorang bestfriend i dah 'terikat'. i bila lagi? wahhh hahaha. dua bulan tak jumpa Maz ni rasa rindu pulak. sebab apa tak jumpa? sebab Maz dah dapat kerja kat tempat lain. masa majlis dia hari tu, i peluk die pun dah rasa nak nangis. dulu semua benda kitorang buat bersama. almaklumlah, kitorang sama kos kat universiti. so study pun same2. lepas tu kitorang praktikal kat tempat yang sama. so g kerja sama2. lepas tu dapat kerja pun sama2. semuanya sama. kami lahir bulan yang sama, bulan 4. cuma dia awal beberapa hari je. eyh nak sedih2 pulak i ni. "anyway, congrates mate =) sure nanti time ko kenduri kahwin aku datang. hehe. jangan nak nakal lebih sangat dengan encik tunang tu eyh =p. hehe"

semakin terasa yang diri ini semakin meningkat dewasa melihatkan ramai kawan2 dah memulakan langkah baru dalam hidup. semoga semua yang mereka rancangkan, mendapat keberkatan dariNya. InsyaAllah.


1 comment:

hijabisbeauty said...

Assalamualaikum semua..

jemput singgah ke hijabismybeauty.blogspot.com
Kami menawarkan tudung bawal plain no.1 'Dian Pelangi'
dengan warna yang menarik dan harga yng berpatutan..

http://hijabismybeauty.blogspot.com/

sebarang order boleh dibuat melalui sms 013-3189358 atau email ke hijabisbeauty@yahoo.com

Wanita Hiasan Dunia Seindah Hiasan adalah Wanita Solehah..
InsyaAllah

terima kasih senyum2 [:)]