**Berita Terbaru Blogger Lain**

21 March 2012

[ Nuffnang - BE Bulan Mac =) ]

hye bloggers =)


dah nak dekat hujung bulan Mac ni baru Nuffnang nak bagi Buffered Earning. huhu. pape pun, i tetap bersyukur. Alhamdulillah. ye la, i pun sekarang ni bila ada masa je baru update blog buruk i ni. mana taknya, broadband i dah 2 bulan tertunggak tak bayar. adeh. keadaan kewangan yang sangat tak stabil bulan ni.

so, berbalik kepada cerita Nuffnang ni, Nuffnang bagi i iklan kempen Jacobs Peraduan Ibuku Inspirasiku. memang kene lah dengan i. sebab i memang jadikan umi i sebagai idola i. i masih lagi tak mampu nak jadik seperti beliau. especially cara beliau bekerja. umi i bermula dari bawah and sekarang beliau seorang pengurus kat sebuah syarikat swasta. nak sangat jadik macam umi i. sebab "Ibuku Inspirasiku". "thankz umi untuk semua yang umi sediakan untuk along dari kecik, sampai besar ni. :')"

anyway, thankz Nuffnang sebab masih sudi menyewa tapak iklan kat blog buruk i ni. sudi-sudi lah selalu yea ^_^

2 comments:

zikron said...

mcmne nk dapat mcm tu dr nuff?leh kongsi sikit x?

**hudalulu** said...

zikron : hehe... kena rajin berblongging dan bermesra dengan nuffnag. ade masa sy bg tips eyh :)