**Berita Terbaru Blogger Lain**

22 October 2012

Aquaria KLCC - Lawatan Sambil Belajar

hye blog readers =)

fuhhh baru ade masa nak taip entry untuk hari ni. pagi tadi fokus buat kerja dulu. kasi kerja lengang2 sikit baru senang hati nak update. ye dok? semalam, 21/10/2012 i ada jemputan kenduri kahwin kawan i. nanti i buat short update pasal kenduri kahwin kawan i ey. now nak cerita pasal benda lain dulu. hehe

so, lepas je pergi kenduri kahwin kawan i dan ditemani oleh mr.boyfie kesayangan tu, kitorang terus shoot ke Aquaria KLCC. hehe. kali ni dating kat situ pulak. lawatan sambil belajar ke dating sambil belajar ni? eh eh mana satu yea? haha. kalau sebelum ni kitorang pernah dating kat Zoo Negara gara2 i yang ajak beliau dating kat situ, kali ni i mmg dah lama plan nak ajak beliau dating kat Aquaria KLCC pulak. muahahaha. akhirnya keinginan i ditunaikan. thank you! thank you!


ni waktu operasi Aquaria KLCC. tapi ingat, korang kena masuk dalm tu sebelum pukul 7.00pm 


yang ni yuran masuk. i rasa kalau korang still student, korang boleh dpaat diskaun jugak kalau tak silap. sebab masa kitorang nak beli tiket, orang Aquaria KLCC tu tanya ada student card tak? haa nampak tak kat situ? ade diskaun tu rasenya. untuk maklumat lebih lanjut, korang boleh layari laman web Aquaria KLCC  terus http://www.aquariaklcc.com/

jom tengok gambar jasa dr MR.SAM i. hehe










video


"thank you syg" hahaha. walaupun gambar kabur, tapi tetap nak letak jugak. muahahaha

so yesterday was fun. banyak benda gak tau i belajar. kalau xpergi, i tak tau. hew hew hew. sekadar meluangkan masa bersama selain tengok wayang and window shopping. apa salahnya kalau dating tu beri kelainan sikit kan? hehe. next nak pegi mana pulak yea.....?

ok, bye

No comments: