**Berita Terbaru Blogger Lain**

16 January 2010

[ sumpah saya teringin,tapi boleh ker??? ]

sumpah saya teringin nak tumbuk dinding kuat2
tp boleyh ker???
boleyh jer
tp bile tangan bengkak sendiri tanggung r eyh fai
(dulu time sekolah elis akan taw kalau saya tgh marah camne.saya akan tumbuk dinding.saya akan tanye sorang2 "ko ade pen yang nak buang tak?"nak tau ape saya buat ngan pen tuh?saya akan patahkan.setakat pen jer?lepas jugaklah geram saya tu)
sumpah saya teringin nak nangis sampai tersedu2
tp boleyh ker???
boleyh jer
tp malu la nak berdepan ngan orang ramai bile mata da sembap
(last saya menangis mggu lepas sebab kesunyian seperti S.T.A.R.L.I.G.H.T T.E.A.R.S)

sumpah saya teringin nak jerit kuat2
tp boleyh ker???
boleyh jer
lepas tu kalau orang laen soh senyap jangan lah tersentap pulak
(bile saya nak jerit,juz tutup muka ngan bantal and den jerit.aargghhhhh!!!tp still tak puas)
lagi saya pikir bertambah takde mood saya
fai...sabar fai...



3 comments:

OnE HeArT..OnE LoVE.. said...

hamster's stock clearance!;)

http://khaiandwawa.blogspot.com/2010/01/we-are-releasing-some-of-our-hamsters.html

★ bintang ★ said...

sabar yea~
chaiy0!
=)

**hudalulu** said...

hehehe..
yer..
tgh sabar nie sys...
huhuhuhuh