**Berita Terbaru Blogger Lain**

20 February 2010

[ ape u olls buat before tidow eyh? ]

entry kali ni da pikir dari malam td sebelum tidow
macam tak sabor je nak hapdate
ape daaa~~~ =p
bende ni jadik rutin harian kan
before kiter tidow mesti ade sumthing yang perlu dibuat
kalau saya minit2 terakhir sebelum tidow tu
pertama sekali saya akan pergi toilet
macam biase la pompuan
ahaksss
cuci muka n gosok gigi
n kalau malam tu saya rasa panas semacam jer
saya pakai bedak sejuk
(thankz ha sebab offer bedak sejuk tuh)saya tak pakai night cream okeyh
(tak jumpe ag set product yg sesuai dengan kulit ni)
tak lupe jugak basuh kaki
orang tua2 cakap kalau tak basuh kaki nanti mimpi sampai ngigau2
ikot je la kan
den saya sapu lotion mustajab kat whole body
haa dis is my effort nak kuruskan badan
huhuhuhu =(
lepas pakai lotion tu orang kata panas
tp saya rasa sejuuuuukkk jer
kulit apakah saya???
kulit manusia normal okeyh
oe lemak di badan nie telalu tebal???
wawawawamove on with memakai lotion baby johnson pada tapak kaki
haa yang ni kalau saya rajin saya buat la
so kalau saya malas
lu pk la sendiri kan !!!okeyh siap sedia nak guling2 atas katil
syiokkk dpt baring
selalunye sebelum tidow
saya akan baca msg antara saya dengan mr boyfie pada hari tu
inbox and sent item sumenye saya bace
jadik pengubat rindu
hehehhe =))
tak pun kalau tgok msg tu da full siap kuar warning ag
mulalah acara mendelete msg2 yang tak berguna
takpun saya dengar mp3
tp dengar lagu yang slow la
sebab layaaannnnn
macam lagu kat blog saya nie
takkan nak dengar lagu yang rancak pulak en?
kate nak tidow
kalau layan lagu rancak tu jadik makin segar lak mata nie
ape kejadahnyer?
kemudian...kemudian...
ape lagi eyh saya buat?
erm get ready to sleep
pejam mata n kosongkan fikiran
amalkan bace doa tidow + mengucap 2kalimah syahadah before tidow
ye la mane la taw kot kot tak sempat nak bernafas ag da esok pagi
tp tp tp tp
pernah sekali saya nak tidow tapi tak dapat tidow
saya bengang la dengan diri sendiri n jugak mata ni
at last saya g marah mr.boyfie lak sebab saya tak ley tidow
hahahaha kesian die + padan muke kehkehkeh
kalau dapat mimpi best2 seronok jugak kan
itu saya punye rutin okeyh
u olls???
mesti ag macam2
especially gurlz
kene wat tu kene wat nie
mesti u olls yang lelaki kate
"remeh betol la pompuan nie"
watever okeyh
janji masa tidow sangat berkualiti
saya adalah orang yang sangat menghargai waktu tidow
selagi jam loceng tak berbunyik jangan harap nak bangun
hahahahaha
syiokkknyerrr tidow ;)

6 comments:

hanna said...

bnyknye pkai losyen.huhu.
losyen mustajab 2 mle2 je sejuk.pastu panas gle.cmne nak tdo??

**hudalulu** said...

hanna : saya tak panas pun...
sejuk jer...
seronok ngeee~~~

nurhuda abdulrahman said...

fyr bunyi loceng pon xbgn..
pukul 10 br bgn..
hakhak

**hudalulu** said...

huda...senyap2 sudeyh~~~

miaishika said...

berkesan ke gna losyen mustjab tu???
pnh try skili je..then x pr8ce pn...huhuhu

waaa~~~sgt ske u stll amlkn bedak sjuk~~Ngee~~~chumel lorh

**hudalulu** said...

miashika ; tataw la berkesan ke tak pakai tu...
actually..kene wat senaman sikit..
jgn bergantung sangat pada bende tuh..
hehehhe...mesti awak gune bedak sejuk jugak kan..
hehehe