**Berita Terbaru Blogger Lain**

19 February 2010

[ tolong beri DIA peluang ]

kenapa mesti bile seseorang nak berubah
ramai yang akan mempertikaikannya?
wpun orang tu berkali kata nak berubah and still tak berubah-ubah jugak
supposed kawan2 bagilah semangat
supaya dia dapat berubah
berubah menjadi lebih baik dari sebelum nie
tinggalkan segala perbuatan yang pernah menghanyutkan dia
bukannye perli n jatuhkan semangat dia
at least dia ade niat untuk berubah daripada yang takde niat langsung tu
betol tak?
YA ALLAH
beri dia peluang untuk mencari jalan yang lurus
demi kehidupannya yang akan diberkati olehMu
"saya pegang kata-kata kamu malam tadi sebagai janji kamu pada saya"

4 comments:

Mknace said...

kata-kata yang bagus..

**hudalulu** said...

mknace : thanks der...

LiL KidD0 said...

sdeyh la lagu ni..nk nanges='(

**hudalulu** said...

miss yayunk : jgn la sedeyh2..hehehe.takde ape pun... =)