**Berita Terbaru Blogger Lain**

22 February 2010

[ saya M.E.N.C.I.H perasaan ini ]

mencih!! mencih!! mencih!!
saya mencih perasaan ini
perasaan...perasaan...perasaan
perasaan yang buat saya jeles
saya tak suker perkataan jeles
saya tawu mende tu small matter je beb
tapi
kesimpulannya saya tetap tak suker
boleh tak jaga hati orang lain?
sebelum wat paper tuh
cube letak diri sendiri dalam situasi orang tu dahulu
boleyhhhh????
tolonglah jangan bagi saya mencarut
ur acting juz like a ******
haaa kan da terlepas
tolong larrrr
**nota M.E.N.C.I.H : kenapa ey pompuan ni dianugerahkan hati yang lembut,sensitif dan segala yang seumpama dengannya???tolonglah jawab....

7 comments:

bhahmz said...

utk jwb soalan mencih, perempuan adalah hiasan dunia. Kalo pompuan ni keras mcm laki, sedap ke mate memandang? :)

cbe check vid ni. ^-^

snyum slalu :)

Nurul Ain said...

itulah istimewanya perempuan..wuwu..

(^.^)

**hudalulu** said...

bhahmz : erm..betul jugak en... =)
nurul ain : istimewa sangat gurl ni kan... =)

shahrinabd said...

jeolousy is sexy...dont u think? hehe

**hudalulu** said...

shahrinabd : erm???
sexy???ntahla..tak pernah terpikir pun..huhuhuh

miaishika said...

waaa~~ssh kn..ppuan ni snsitif
walau setegar mne beliau kn...hihi

btw..tbah k darl~~~

**hudalulu** said...

miashika : walau pompuan tu cube keraskan hatinye..
percayalah pompuan tu akan kalah dengan perasaan die sendiri...]
wawawa...nyway...thankz babe =)