**Berita Terbaru Blogger Lain**

17 February 2010

[ ouh my GUCCI~~~i'm getting fat okeyh ]

ouh my GUCCI
i'm getting fat okeyh
and myb after dat more fat,more more fat
ouh no man!!!
my mom said
"tu la...along tidow tak kene pada waktunye...sebab tu ley naik badan tuh"
erm~~~ade betulnye jugak
my fwenz said
"bahagia sangat la tu ngan aboy"
erm~~~
kenapa mesti kaitkan dengan my mr.Aboy Van Lempang Lampard???
memangla saya bahagia dengan die
and my sayang pernah panggil saya "mok"
sampai hati sayang
hahahahaha
nampak benorrrr yang saya ni semakin membesor dengan jayanye
last week saya timbang berat badan saya
from 47kg to 50kg
ouh my PRADA
its too heavy okeyh for me yang ketinggiannye cume 153cm
camne eyh nak cek BMI?
lupe la pulak
hope still bukan obes
wawawaawa
tak sanggup
saya nak jogging macam malas
walaupun kat rumah ni da tersiap sedia kewujudan 'runner'
and at last diet tak makan nasik waktu malam
tu jer yang mampu saya wat
disamping menggunakan mustajab yang saya tataw la berkesan ke tak
kehkehkeh
cemaner nak wat nie???look at my arm.besor kan? =(
look at my peha.juge besor kan? =((ini jugak antara puncanya
saya suke makan fastfood
kalau makan pizzahut mesti pizza hawaian tuna dengan lasagna
kalau makan mcd mesti set double cheese burger
kalau kfc dinner plate okeyh
ouh~~~
try ro stop eat all these cholesterol food
enuf okeyh fai
unless ade orang belanje
makan je la~~~
hahahahha
okeyh
nak sambung wat assignment =))

22 comments:

ika jamil said...

mane adegemuk arr...chubby je....hikhik

**hudalulu** said...

kak ika : chubby tu termasuk tak dalam kategori gemok?
hehehehe

LiL KidD0 said...

yunk...i've BMI-ed u n u are 21.36 means dat u r still stable otw to you-know-what..girl,u gotta cut dat fastfood..once a month ok..and dont be sad coz i know when u're sad, u tend to eat alot..coz im like dat too..boohoo

**hudalulu** said...

mish yunk : ahah...u got my BMI?
hehehe..thankz =))wat otw ker?
aduyai~~~mesti kene stop makan fastfood nie....wawawawa
n definately correct when im in a badmood.ase nak makan yang agak melampau...huhuhu...

Farid Fernandez said...

awak suka blog yang simple je yer???


paperpun teruskan sebagai seorang blogger tegar ok :)

salam blogger...


jom follow blog saya!

http://mofasad.blogspot.com/

**hudalulu** said...

mr farid : thankz yer sebab terjah blog burok nie

cahayabintang said...

fai: mane ade gemok...berisi sikit jer...eheh...nvm...aboy still love you maa...

**hudalulu** said...

mizz dila kecik : haha....berani ke beliau meninggalkan aku?
uppsss...heheheh...berisi tu da bau2 bacang dengan gemok taw..wawawawa

miaishika said...

hihi~~~ne ad gmox~~~lalal~~~
xpe r
da ad pakwe kn~~~
hihi

**hudalulu** said...

princess mia : lalala~~~kerja la~~~
heheheh...sayang saya pun ley panggil saya gemok..
tak patot kan..
ha...sabar~~~~

nursarah said...

50 kg ok la tu, saya 53 kg. haha. btw, best la lagu blog..=)

**hudalulu** said...

miss sarah : seriau la biler berat cecah ke angka 50kg.hahaha...best kan lagu?lagu dalam citer boys over flower..tajuk die starlight tears. =)

Kyuubi_85 said...

tak gemuk pon... comel g2..

pompuan tak cantik if kurus.. chuby2 lagi menawan.. hehe

kurangkan makanan mcm tu(walaupon aku suka) hehe..
tak baik tuk kesihatan..

**hudalulu** said...

kyuubi :hehehe...yeah..jom kiter same2 stop makan fastfood...yeay!!!
chubby menawan~~~ wow!!!
ngeee~~~~

::aMaD:: said...

berat tuh utk 153cm.
my fren, girl lah,tinggi yg same, berat 40kg.haha..tp ideal maybe 44kg-47kg..

xpe2..berusahalah!

**hudalulu** said...

amad : yeah berusaha...chaiyok2!!

nurhuda abdulrahman said...

yes..
biarkan fai semakin membesar dengan sihat dan kuat..
wakakakaka

**hudalulu** said...

huda : bagi semangat aku nak kurusla...
hehehehhe

Nurul Ain said...

dulu pnah gak berat cecah 50kg..time tu xperasan pun sye da gem0k..wuwu..tp skrg da maintain 41-42kg..hee

(^.^)

**hudalulu** said...

ain yang da kurus : camner awak wat ?
tunjuk ajarku sifu =))

zulhilmi bdk blur said...

tak tahu nak kata pe..
hahak

**hudalulu** said...

zulhilmi : silence is golden..hahaha