**Berita Terbaru Blogger Lain**

07 February 2010

[ sayang korang 0.00000000001% lebeyh dari sayang aboy ]

nak update semalam tak sempat sebab pg ni ade exam
so,saya nak berblogging skrg lah =))
da setel exam da.yahoooo!!!!(ups,another one exam on dis wednesday)
okeyh...nak story morry pasal SUKEM semalam
my team played netball
wow!!!tak sangka leyh pergi jauh sampai ke negeri china
ahah..merepek sudah
my team dalam kumpulan D yang terdiri dari kolej KDO,KAB(my team),KRK n KBH
sumpah saya risau dengan game yang berlangsung semalam
1st game my team KAB vs KRK(7-10)
okeyh...kami kalah,takde rezeki agaknye
but never mind n still have another two games b4 nak tentukan sape yang masuk quater final next game my team KAB vs KBH(7-6)
yeay!!!our first kemenangan
gegiler punyer seronok =D
sebab last SUKEM kami kalah dengan KBH(sobsobsob)
after dat my team KAB vs KDO(10-7)
yeay!!!again!!!menang!!!tak sangka betol!!!congratz to my team =)
tp my player kak iza injured kat ankle
pity of her
and at last my team layak ke quater final
berbaloi baloi~~~hahahah
quater final my team KAB vs KPZ(7-6)
yeay!!!again!!!kami menang lagi!!!
but dalam game tuh another my player, nadiah injured
dah macam kene hempap ngan pihak lawan
ouh...sangat tak bagus time game nie
agak kotor permainan kali ini
bukan dari pihak kami,tapi pihak lawan
kesian saya tengok player2 saya asek kene dengan pihak lawan
(lain kali tolong jaga kebersihan game okeyh)
hasil dari game tuh, my team layak ke semi final
ouh~~~sangat tak sangka okeyh
semua player teruja+terkejut
hehehe...congrates again to my team
semi final my team KAB vs KTSN(3-?)
erk???sorry lorhhh
tak hengat lak pihak lawan dapat bape
but my team kalah bergaya sebab permainan kami sangat bersih
last game tuh saya tengok player2 semua da kepenatan
tapi walau cemaner sekali pun,KAB da pecahkan rekod dari SUKEM2 sebelum ni sebab kali ni netball berjaya sampai ke semi final
juz tak best biler takde untuk tempat k3 n k4
so,kami assume dat we ol dapat no3
hahahaha
"saya sayang korang 0.00000000001% lebeyh sikit dari saya sayang aboy"
jangan maraaa sayang =P



training giler2!!

**nota kemenangan : a big thankz to k.fazu sebab jadik coach tok team netball nie...
congratz n love u so much to wani,nadiah,dila,sha,ety,ira,aah,k.iza,roha,faz,ina n mun.u ol impressed our college.semangat korang memang kuat.berbaloi jgk kiter berlatih dari sem lepas lagi. next SUKEM main ag k.....

**nota kesorian : sorry sangat2 kalau2 ade kebajikan korang yang aku tak jaga.penyelaras ape la saya ni.tgok waktu game pun salah.bukan sekali tapi dua kali lak tuh.uhukuhuk....pape pun korang memang besh!!!

4 comments:

miss kecik said...

xpe2...u did realy gud job.. ;p
tq sbb mnjage kebajikan kami..
untung aboy,fai pnd jage..huhu

**hudalulu** said...

hahaha..iyolah tuh...
ngeee~~~

Eyza said...

hahaha... fai mmg sgt jge kebajikan ktorg.. penyelaras yg hebat.. n korg dua termasuk fazu sgt bgos jge team netball.. hehehe.. tp +co-coach(my gomok).. hahaha... dia kata sbb dia dtg kte mng smpi semi-final.. pasan btol.. hahaha.. team netball amin sgt besh!!! syg kamoo jugak!! =*

**hudalulu** said...

k.iza : sape yang lantik ur gomok tu jadik co-coach...perasan towl..
hehehehe...nyway...shuker tgok korg...shuuweeetttt =))