**Berita Terbaru Blogger Lain**

31 March 2010

[ salah satu nyawa saya dah tak berfungsi ]

saya menangis =(
salah satu nyawa saya dah tak berfungsi
my HANDPHONE
tadi nak gerak g cafe kirenye nak beli makan malam la
saya pegang nset kat tangan
da la time tu hujan
dengan tak semena-menanye nset saya terjatuh
jatuh dalam lopak air pulak tuh
menggelabah la saya jadiknye
saya cepat2 off terus nset tu
biar kan kejap den lap2 mane yang patut
pastu try on balik
ok macam biase
hati da lega~~~fuhhh
tak lame lepas tu tetibe saya tengok nset tu ''insert simcard''
what the hell yeah???
ok sabar fai~~~
off balik den on
off on...off on...off on....
tak mawu elok gak
aaarggggahhhhh!!!
dengan ini saya ishtiharkan nset saya rosak!!!
siap post kat fesbuk and also pm mr.boyfie thru fesbuk
tak cukup ngan tu
send msg kat mr.boyfie gune no.fon wani
dalam hati da mula menangis
tak lame lepas tu my mr.boyfie call nset wani
dah takde rase segan dah
terus nangis time tengah cakap ngan mr.boyfie
memang da tak tahan da
saya sayang gilerr lah kat nset nie wpun saya beli 2nd hand punye
mr.boyfie made me calm
big gurl dont cry huh~~~
if he was here,i wanna hug him tightly
bebeh......
tetibe umi panggil soh balik sebab adik ade pertandingan dis saturday
so gune nset lame la jawabnye
nset ade camera tp da rosak
takde mp3
sabar fai~~~~''bai nsetku...lepas ni kau da tak temankan aku tidow.da tak kejutkan aku bangun dari tidow.da tak dapat nak snap2 pic aku sendiri''

**nota selamat tinggal : yang paling saya sayang dalam nset tu,saya simpan msg my mr.boyfie dari sebelum kami bersama lagi.msg gudnite wishes dari mr.boyfie yang selalu jadik pengubat rindu saya di saat saya terlalu merindui die...semua tu saya da tak dapat bace...


12 comments:

suriya said...

btol ke hp tu da takleh guna?? sony kan??? dlu pon akak kena mcm tu jgk..pastu jemur seminggu..bila btol2 kering..br on..alhamdulillah ok..hp kalo dah kena air, elakkan on dia...kalo bleh jemur dulu terus bg kering..

pepe pon..sbr yek...ada hikmah semuanye..

.::WaNiE::. said...

eii wani pun ada hp tu..dah rosak speaker ke ape, kalau org call ke sms xbunyi last2 simpan..sayang sangat sbb cute sgt :)rosak pun sbb encik hubby pi masuk mesin basuh LOL

adnil linda said...

try kc kering betul2...
esok2 try blik...
kot2 okeh ke...

✿bieyra dhamira✿ said...

betapa sedeynyee hari klu hp rosok..
org..hp jatuh dlm jamban..xleh amek dah..nanis gak ar..
ikut la nasihat org yang pernah laluinyee...

Honey Bee said...

sian nyer...kena keringkan btl2 lah then br on balik..biasanya boleh okay...

psychopath said...

alalala. ciannye. simpan duet beli baru.

widda_me said...

sabar2...
mgkin mesej tu ada dlm memory card....
huhuhuhu...
takoe..
memory sentiada dalam ingatan

I'M NOT mr_PERFECT said...

wah,,,,,,roamntic errrr..
ahksssss

ada hikmah henset tu jatuh,,,
bley erat2 lagi kasih sayang tuh..
ahkssss..tak gitui...

**hudalulu** said...

thankz to all .... saya sayang giler kat nest tuh.tapi nak wat cemaner takde jodoh saya dengan nset tu..
tp saya sayang giler kat semua msg2 yang ade dalam tuh..huhuhu...sabar2~~~~

syaril said...

alooo ciannye.takpe2 beli handset yg canggih manggih pasni.yang bile jatuh berjuta kali pon tak padam2.hehehehe smpai tekan butang off pon tak pdm2.pendek kate,tak boleh off lah.hehe :)

eyDa said...

sbr la yerk..
simpn wit bli lgi hp cmtu..;D

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

saya pon suke bace msg2 sweet dr encik boifee b4 tido. hehe.