**Berita Terbaru Blogger Lain**

31 March 2010

[ wa kena beb!!! ]

wa kena beb!!!
wa kene tag dengan dua orang minah howt nie ha
*************************************************
1) tag from safiyyahosman yang bertajuk ''kasut ku''
(tajuk tu sebenarnye adalah rekaan semata)

**beli kasut ni dekat WALK IN@ALAMANDA
thankz to iema sebab temankan g beli wedges nie
**harga rm29.90 giler murah lah kan
berbaloi-baloi sebab da la cantik murah lak tuh
**sebab musabab saya beli kasut nie ialah nak gune time dinner kolej
giler punye kelam kabut carik wedges
da la tinggal yang display jer untuk saiz saya
beli je la kan
sebenarnye jarang pun gune wedges nie
event2 tertentu je gune like dinner or wedding invitation
hehehehhe
****************************************************
2) tag from azza farhah
biar betol blog saya ni interesting???
syiok...syiok....heheheh

macam tak percaye je dapat award nie kan
nyway thanz taw
terharu sangat2 da nie
rase nak mengalir da air mata nie
huhuhuhu
=P

saya nak tag dua2 bende alah nie kat semua orang yang nak buat lah
sebab saya sangatlah takde masa sekarang nie
aduyai~~~~
so
get to go now
kowl 2pm ade kelasssss
wawawawawa

2 comments:

Wanita Itu said...

cantiknya kasut..

**hudalulu** said...

haip =) cantik,simple and murah thats my wedges ngeee~~~