**Berita Terbaru Blogger Lain**

25 June 2010

[ aku dah GRAD sem ni..yahoooo! ]

hai bloggers
rindunye nak update blog
hari ni baru berkesempatan nak update setelah seminggu kot tak update blog ni
dah bersawang siap ade labah-labah lagi tau time bukak tadi
giler teruk r
dengan visitors yang semakin berkurang mula buat rasa tak best
tak pe lepas ni blogwalking puas2
yeay!!!!
untuk pengetahuan you all
saya dah GRAD dah sem ni!!!yahoooo!!!!haaaa ni status saya kat fesbuk semalam
tak sangka lak ramai yang nak komen
muhahahaha :D
sebenarnya macam ni
GRAD = MERDEKA LEPAS HABIS EXAM
PEKERJAAN = KERJA KAT RUMAH YANG DAH MENANTI(kemas rumah dll)
ade yang fikir saya betul-betul dah grad lak
aduyai~~~ngee~~~
saya pun layan kan je lah saya cakap saya wat 'fast track'
bajet macam saya ni pandai je nak wat 'fast track'
kehkehkeh =P
padahal unit belajar pun tak habis lagi
now cuti 2minggu then masuk new sem 12/7
ape lah nak buat time cuti ni???
bosan larrrrr
dah lah tetibe kene reject jadik PC untuk new batch
sebab kolej nak cut cost
tak pe lah rest cukup-cukup kat rumah ni
rilekskan otak ni :)(credit to wani for this pic)
letih oooo belajar nie tengok je lah gambar saya tu
huhuhuh
okeyh cakap pasal GRAD ni lagi
mr.boyfie's graduation day is on september
hehehehe
congratulation sayang :)
okey la enough for today nak start blogwalking lah
hehehe
bye

8 comments:

Fida Abd Rahman said...

wahhh. tahniah dah grad!
best gila dah habis belajar. hehe :D

sI tEDI said...

Tahniah!

**hudalulu** said...

fida : habis beljar untuk sem ni je....12/7 da masuk new sem lak..waaa

tedi : mekasih....

Cik Nass said...

Tahniah! Selamat datang ke dunia pekerjaan...~

**hudalulu** said...

cik nass : pekerjaan kat rumah je..hehehe

syue said...

congretzzzzz =)

**hudalulu** said...

syuee~~~grad la sangat..hehehe

rhapsody LiN said...

wah!
congrate! :)