**Berita Terbaru Blogger Lain**

16 June 2010

[ cepatlah habis world cup ni.tak tahan aku tau! ]

hai bloggers =)
dah nak masuk 6 hari world cup berlangsung
sape yang gile sangat game bola mesti terasa best gile tahap cipan lah
tapi pada saya yang tak berapa nak minat dengan bola ni
terasa sangatlah lambat masa ni berjalan
nak tau sebab ape?
nak tau tak??
nak tau takkkk???!!!
kalau dulu i dah dimadukan untuk kali pertama
kalau you all tak percaya boleh bace kat sini
kali ni sekali lagi saya dimadukan untuk kali kedua pulak
waaaa mr.boyfie asyik dengan game bola aje
tengok ni betapa excitednye beliau

penyokong NETHERLANDS aka HOLLAND aka BELANDA
so cepatlah habes world cup ni
''sayang...bila nak habiskan masa dengan your first wife ni?''
hahahahahah :D

11 comments:

Aizat Si Lipan said...

nah! penangan world cup!..hehe..xpe cik adik..sabar je..sebulan je pun..lgpn 4 tahun sekali je..

BudakHitam said...

padan la tak tahan.. si dia memadukan..haha... why dont you support the teams against 'das oranje'? it would be a great war on you both.. wish it not really a war... you know what i meant=P

**hudalulu** said...

aizat : tu la naseb baik 4 tahun sekali..perghhh..sabar..hehehe

budak hitam : ngeee~~~tau takpe.i dimadukan tau..yeah.. i know wat you mean..hehehe

B.E.R.Y.S said...

sabor jela..
haha..
nak buat camne?
tak dapat den nak nolong ha..
laki hang.
pandailah hang urus.
haha..

go lampard go lampard!!
huahauahuaa..~ peace!! ;p

**hudalulu** said...

berys : sedang bersabar!!!hahaha..
takpe naseb bek minggu ni dating lagi...hahaha

lampard??hehehe...sejak bile minat ni yunk?

Sheeq ♂ ♀ said...

ahmadkey pown sokong holland so i pown nak sokong holland laa..=p tapi shikin tak la fanatik sangat pown..same je kite fai..hihi

**hudalulu** said...

sheeq sayang : wahhh...minat chelsea pun aboy kenalkan...den world cup ni, ade ke patot aboy soh sokong die punye team siap soh beli jersi lagii?hahaha gile la mamat tuh

hudhud said...

hahaha I tak dimadukan oleh bola tapi oleh dota. damnnn hahaha

**hudalulu** said...

hudhud : nase baik lom kawin...lau dah kawin..hahaha tidow luar..kehkehkeh

nanie (✿◠‿◠✿) said...

hahaha..sbr la yer..
mase world cup,
jadik janda sbentar kte..

**hudalulu** said...

nanie : tau takpe..hehehe