**Berita Terbaru Blogger Lain**

27 June 2010

[ banyak betol plan tergendala...isk..isk..isk... ]

hai bloggers :)
kalau ikot schedule kat bawah header tu banyak plan minggu ni
tp disebabkan accident hari jumaat malam sabtu
semuanya tergendala
plan nak g jenjalan dengan member2 pun terpaksa cancel
plan nak jogging selama saya ade kat rumah ni pun cancel gak
waaaaaa sedih sangat!!!
isk...isk...isk...sabar...
nak pergi malam berinai yusra,tak dapat
nak pergi wedding die hari ni lagi la tak dapat
*******************************************************
tengah hari td g lawat kekasih jantong kat hospital
sah jari dia patah!
tp prosedur kat hospital kerajaan sangatlah lambat
bayangkan kami accident hari jumaat malam sabtu
sampai hari ni tangan kekasih jantong masih berbalut macam luka biasa je
padahal patah tuh and kene masukkan besi kat jari tuh
tapak tangan pun dah bengkak
tak sempat nak amik gambar keadaan tangan kekasih jantong td
hurm risau tak yah cakap lah
sebab kami sama-sama kene accident tu
kalu nak melawat kekasih jantong saya tu
haaa...dia kat wad 4B 11A Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang
time nak balik lepas lawat tu
tak tau kenapa lif kat situ tak stop kat aras 4
lif turun dr aras 8 sampai aras 4 lif dah FULL
ade 5 lif kat situ semua macam tu gak
aduyai~~~
maka terpaksa menggagahkan diri untuk turun tangga
bayangkan dari aras 4 sampai aras G saya turun tangga
dengan keaadaan kaki saya yang masih bengkak and jalan pun terhincut-hincut
huhuhuhu
orang keliling dah pandang semacam je
malu pun ade gak
tapi tak pe lah nak wat cemane kan
ni keadaan kaki saya ketika ini
bengkak, lebam and luka-luka sikit
lutut ni memang tak leh nak berdiri lame sangat lah
sebab berat badan tak leh nak jatuhkan belah kanan
nanti sakit
now seluruh badan rase tegang semacam je
sampai nak ketawa pun sakit kat bahagian abdomen
''sabar fai....''
buat kawan2 yang datang melawat and doakan semoga kami cepat sembuh terima kasih sangat2
sayang korang sangat2nye!!!

9 comments:

chenta said...

semoga cepat sembuh k!

Hazirah Barakbah said...

no 9 mcm nama i lahhhh :)

**hudalulu** said...

chenta : thankz babe

hazirah : erm???tak faham..no 9 macam name u?

Aku said...

dh follow blog awak.. follow me back, kalau dh, thakns..

Sheeq ♂ ♀ said...

waaa....kesiannye yuyunkku ini....sabar taw..kejap je ni..nanti sembuh laa..nanti gi urut tradisional taw =p

zither said...

semoga sembuh ya awak !

tiefazatie said...

semoga cepat sembuh...

hanie bonie said...

owh!! now i noe.... pity u. ... hope fully u and kekasih jantong bek2 cepat aaa.. dun woriii k... he will be oka.. same goes to u..=)

**hudalulu** said...

yunk : parents pun ade cakap nak kene berurut tradisional..waaa..mesti sakit..huhuhu

zither & tiefazatie : thnkz babe =)