**Berita Terbaru Blogger Lain**

02 July 2010

[ baru belajar berjalan dah dapat baju baru pulak ]

hai bloggers =)
sape yang singgah bace entry saya mesti tau keadaan saya sekarang ni
but today, i feel my leg getting better than before
so try nak berjalan guna high heel la
macam baby baru belajar berjalan pulak
hahahaha baby la sangat =p
ha saya try jalan guna high heel yang ni 2 inch je tau
tak berani nak pakai wedges kesayangan i tuh
ni bukan saya punya but my mom punye
saiz kitorang lebih kurang je
hikhikhik
ermmmm ok lah nak berjalan sekarang ni
dah kurang da bengkak just tinggal lebam-lebam je
jalan pun tak nampak macam orang sakit
kire ok lah tu kan =D
tengah-tengah belajar berjalan tetiba
''pin....pin....pin...pin...''
banyak kali pulak tuh
haisyh tgok kat luar rupenye van pos laju datang daa
saya pun pelik ape keheinye datang rumah
then baru saya ingat yang saya ade shopping online
hehehehe
ni pembungkusnye
i was so excited okeyh hehehe
terus koyakkan pembungkusnya
maka
keluarlah
taraaaaaaaa
ok tak? ok tak?
tak pe lah kalau you all kata tak ok pun sebab nanti saya yang pakai
kan kan kan =p
chup! chup! chup!
kenapa saya ni beriya nak try berjalan guna high heel?
muahahaha
mr.boyfie cakap kalau kaki dah ok
boleh ikot beliau g wedding kawan beliau dekat batang kali
''so....wahai kakiku,cepatlah sembuh okeyh''
hehehehe
bye =)

8 comments:

eQuRlz said...

comel baju tu :)

**hudalulu** said...

equrlz : thankz dear..hehehehe

Cik Amy said...

Serious baju tu smart n c0ol :)

cahayabintang said...

cute nye baju...nak jugak! hahha
eih..amek award dekat blog k..

Mummy Dasy said...

lawa baju & x lupe kasut tu gak..

hanie bonie said...

ngeee..cpt2!!!!! nak pg wedding kwn boyfie ni.. hehehehe...

nirelwof said...

get well soon so that u can melaram with that baju very soon.

hehehe

**hudalulu** said...

hanie : da pergi da..alhamdulillah...selamat pergi..hehehebile balik kaki pun sakit sikit...adeh

nirelwof : ngee...memang pun nak baik cepat ni..hehehe...thankz