**Berita Terbaru Blogger Lain**

07 July 2010

[ kenduri kahwin kawan mr.boyfie ]

hai bloggers =)
ahad lepas saya pergi kenduri kahwin kawan mr.boyfie
dekat batang kali lau tak silap saya
so macam biasa konvoi dalam 20 buah kereta kot
attandance : saya&mr.boyfie,mental&hanan,ivan,ajoy,adam,amin and tulang ikan
wakil dari Budak Nakal Division
then yang lain semua drpd satrianeocrews punye orang
macam malas je nak cerita panjang
nak letak gambar sikit je kat sini
hehehehedekat perhentian kinrara sedang tunggu yang lain

baru sampai ke kawasan rumah pengantintangkap gambar kejap lahinilah pasangan pengantinnya
tema hijau gitu
''selamat pengantin baru''
lepas g kenduri ni
we all g mandi air terjun kat ulu yam
tapi saya tak mandi la
nanti kalau ade gambar time kat ulu yam
saya upload lagi kat blog ni eyh
hehehehe
bye

10 comments:

hanie bonie said...

hehe..auw!!! u all biler lg??..hehehe...

hanie bonie said...

hehe..auw!!! u all biler lg??..hehehe...

**hudalulu** said...

hanie : ngeee~~~~tunggu kawan2 mr.boyfie kahwin dulu...sebab i dgn mr.boyfie yang paling muda..hehehe

FiesyaaChacha said...

wahh.. bgusnya you snang join your bf's friends.. i never lg.. segan pown ada.. huhuw

**hudalulu** said...

fiesyaa : ngee~~~i dah biasa join diorang sebab dr mula kapel bf i dah ajak g jumpe kawan2 die..
heheheh...tu yang senang je ngan diorang....you,gud luck bile jumpe kawan bf u keyh.. =)

Sheeq ♂ ♀ said...

btw, fai tak reti eja attendance~ =p

Sheeq ♂ ♀ said...

tak nampak fai sebab fai same kaler ngan neo boy..hihi=p waaaaa rindu bangat sama kalian semua...bile nak jumpe lepak2 minum2 amek gambar ni....amin pown ade..

**hudalulu** said...

yunk : haha..u ni nampak je i salah eja kan..huhuhu....aboy la ni soh pakai baju merah gak nak sedondon ngan kereta katenye...waaaa..hahahaha

Hamzah Ian said...

wah.. semua satrineo.. nice

**hudalulu** said...

hamzah : haah...semua neo..hehehe