**Berita Terbaru Blogger Lain**

26 November 2010

[ bahagia betol rasa bila TESIS sudah siap ]

hye bloggers =)
i baru je balik dari jumpe lecturer sebab nak submit tesis i yang tergendala tu. pening kepala i ni ngadap laptop lame2. berpinar mata i ni sebab nak cek ejaan lah, margin paper lah, nombor lah. uhuk. ekceli semalam i memang nak update entry baru ni. tapi letih la otak ni sebab banyak sangat pikir. adoi. sebenarnya kan...sebenarnya kan... bukan tesis betol yang dah siap. tapi paperwork tesis yang dah siap. ahhh i tetap nak panggil tesis jugak! kekeke. walau cemana pun, i tetap berbangga dengan diri i. wah gituuu. after two weeks from now baru dapat feedback lecturer. hehehe. semalam i dengan kawan i berhempas pulas menyiapkan ayat2 terakhir untuk tesis ni.


tengok lah muka2 kami yang serius buat kerja semalam siang dekat fac. serius2 pun sempat lagi amik gambar kan. hehehe. takpe janji kerja jalan. demi menyiapkan tesis ni kitorang tido dekat kol 5am tau dalam beberapa hari ni. serius letih giler otak. dah macam nak muntah bila tengok nota2 nak jadikan rujukan. tinggal lah last part, abstrak. nak buat dalam bm takde hal punye. kacang je! bila start nak buat yang english punya, mula lah menggagau. yelah english i bukan power sangat pun. so kena lah mintak tolong dengan encik google translate. so i pun nak connect lah internet ni.


okeyh wireless sampai 5 dapat detect. tapi yang tak bestnye semua tak leh nak connect. ngok ngek kepala kemek betol lah. siap ade tanda warning lagi! adoi lah. memang menguji tahap kesabaran i di kala2 tesis dah hampir nak siap tu. so kitorang balik bilik. then siapkan abstrak tu. after that pergi print. yahooo!!! dah siap okeyh tesis i.


see... nampak tak nama i? FAIRUZ HUDA BINTI MOHAMAD SAZILY. okeyh i tau tak jelas sangat gambar ni. i mana ade dslr yang boleh tangkap gambar cantik2 tu. i cuma ade webcam je tau. tu pun sedaya upaya i snap bagi jelas. baik korang hargai usaha i tu. huhuhu. tak nampak jugak? takpelah i bagi tau je yang i buat tajuk "ANALISIS KOINTEGRASI ANTARA KELUARAN DALAM NEGARA KASAR DAN STOK MODAL BAGI SEKTOR KEWANGAN DI MALAYSIA". and demi meraikan kejayaan i coz dapat siapkan tesis ni, ape lagi movie lah bersama mr boyfie.


NGANGKUNG! best. memang berdekah ketawa. and nama sam dalam citer ni 'azim' lebih kurang nama mr.boyfie i ADZHIM. hahaha. tapi mr.boyfie i tak buat keje haram ni eyh. kekeke banyak mesej yang disampaikan dalam cerita ni. korang pergi lah tengok k. =)


haa ni muka excited giler sebab tesis dah siap! malam ni abah i amik dari ukm ni. so i boleh merilekskan otak ni selama seminggu before my practical start on 6th december 2010. practical? nanti i update cerita pasal i practical kat mane k. "dah kerja dah sayang saya ni". ayat mr.boyfie bagi kat i. igt i kecik lagi ke sayang? hehehe.


17 comments:

princeduyong said...

waaa...tahniah....tahniah....

**hudalulu** said...

duyong : mekasih...hehehe

mizzbutterfly said...

tetibe rase sayu je aku bace entry ko nih...okey..air mata da bergenang... tahniah bik...segala usaha ...insyaALLAH...ALLAH balas ape yg ko da usaha...teruskan berdoa... gembire dgn ko...ko mcm da besar jer...nk tempuh satu lagi FASA baru.... okeyh...aku da menangis...jaga diri tau bik :)

mizzbutterfly said...

anda di tag bibik..

**hudalulu** said...

cik rerama : eyh..eyh..ko ni jangan lah sayu sangat..taulah ko rindu kat aku kan kan kan..hehehe..dah2 jangan nak menangis. nanti bukak sem kite jumpe k..hehehe.. ngee..mane aku nak amik tag ko ni?

AesyaZealous said...

waa, best ea cite ngangkung. nak pi tgk laa

**hudalulu** said...

aesyazealous : best2...cepat2 g tengok tau..hehehe

hanie bonie said...

yey! da siap jugak!!!! tetap jeles ngan anda sbb xyh pg dewan exm lg da...=(... tp gudluck tuk ari2 mendtg!!! kawen jemput! haha

**hudalulu** said...

hanie : wahh...jangan jeles2 gitu...nnt kamu pun rasa benda yang sama jugak..hehehe.gud luck jugak eyh!

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

wah !!
congrat2..hehehehe
alah,beznye dpt tgk cte ngangkong tu...

**hudalulu** said...

mierah lolly : eheee..mekasih yunk! ngangkung best...cepat2 g tengok tau... =)

anamizu said...

wahh dah setle tesis p bls dendam tgk ngangkung eh??? hihi

**hudalulu** said...

anamizu : mesti balas dendam punye...rehatkan otak setelah berhempas pulas..hehehe

iemahim said...

gud luck sayang~~~
da LI jgn lupa aku n kami2 d UKM t....
frenz 4 ever~~

**hudalulu** said...

iema : takkan lah aku nak lupekan korang...huhuhu...hujung mggu aku datang ukm..hehehe

nora said...

waaa tahniah tahniah

**hudalulu** said...

nora : mekasiah....cium sikit ah...mmuuahhh!hehehe