**Berita Terbaru Blogger Lain**

23 November 2010

[ rasa macam nak bela binatang peliharaan lah. idea pleaseee ]

hye bloggers =)
i baru je setel run data dalam sistem untuk tesis yang menggila tu. and Alhamdulillah i dah dapat semua keputusan setiap analisis yang i nak. thankz prof! kerana dirimu begitu berharga ^___^ . i tibe2 rasa macam nak bela binatang peliharaan pulak. dulu ex-hosmet i ade bela 2 ekor kura-kura. satu nama ruru and satu lagi nama riri. untung tau kura-kura tu sebab ada mama, mama angkat and mama tiri. i jadik mama angkat. hehehe. mesti dah besar sekarang ni ruru and riri tu. any suggestion tak binatang ape yang i boleh bela? tapi i taknak kucing. guinea pig? emm ok jugak. i tau mesti ramai peminat guinea pig ni kan. mr.boyfie i bela arnab. hahaha. lelaki kalau jenis bela binatang ni penyayang. wah penyayang kah? kekeke. tapi i nak bela binatang ni. i rasa binatang tu comel walaupun pun muka die tak sehensem Aaron Aziz. tapi macam i boleh dapat je binatang tu. i nak bela DOBBY. tau tak DOBBY tu ape? DOBBY tu adalah sejenis binatang yang suka menolong Harry Potter. hahaha. okeyh i tau i dah terpengaruh dengan cerita Harry Potter. nampak ranting kayu pun i rasa macam nampak kayu sakti yang boleh magic2 tu. melampau betul i rasa bayangan i ni. semua gara2 mr.boyfie i. hahaha. salahkan die!


haa ni lah DOBBY yang i cakap nak bela. i tau i takkan dapat bela DOBBY nie. kan i dah cakap muka die memang tak sehensem Aaron Aziz. tapi pada i DOBBY ni comel. lagi2 kalau die tengah bercakap. comel sangat lah! tapi.... tapi.... DOBBY dah mati. serius i sedih sebenarnya.


nampak tu. Harry Potter tengah korek tanah nak tanam DOBBY. Hermione tengah dukung DOBBY yang dah mati. kesiannye. huhuhu. (╥_╥). emm sape yang layan cerita ni mesti tau kan. so sape yang tak tengok lagi Harry Potter And The Deathly Hallows ni i cadangkan pergilah tengok. tapi untuk sape2 yang tak layan cerita ni better pergi pahamkan dulu semua sekuen die yang sebelum ni.



oh DOBBY...i will miss you. miss your voice that i think it is cute.

10 comments:

eYzA said...

dobby is a goblin.. dobby don't hv master.. dobby is harry potter fren.. haha.. mmg comey la.. pas2 dia ske sbot nama dia sndri ble ckp.. sore dia comey n magic dia hebat!! luv DOBBY!!!

**hudalulu** said...

kak eyza : hahaha... comel sangat2... huhuhu.. sedih je bile die dah mati..huhuhuluv DOBBY too..

Cik Miera Aziz said...

sygnyee i tak tgk harry potter :(
and i tatau dobby tu camne.
but i can imagine the way he speaks. hehe. pergi mintak dengan harry cepaatt!

**hudalulu** said...

cik miera : waaa..kalau i jumpe harry..i nak mintak dobby and stick die tu...hehehe

✖kapan™✖ said...

how bout sugar glider? syok woo..google for more info ;D

**hudalulu** said...

KAPAN : betol jugak kan..ngeee....nnt i cek. tq!

Shahrin Oppa said...

kesian dobby die mati... :(

**hudalulu** said...

shahrin oppa : sangat kesian and i sedih...huhuhu

nora said...

bela tokek (betul ke i eja nih) pastu leh jad jutawan pastu leh belanja i kereta sebijuk dua. ok tak ok kan hehehehe

**hudalulu** said...

nora : tokek tu ape? huhuu..tak tau pun...