**Berita Terbaru Blogger Lain**

16 November 2010

[ HARI RAYA HAJI ke HARI RAYA KORBAN ke HARI RAYA AIDILADHA? ]

hye bloggers =)
esok raya weyh!!! sebenarnya mane satu yang betul nie? HARI RAYA HAJI ke HARI RAYA KORBAN ke HARI RAYA AIDILADHA? cakap pasal haji ni i nak gtau yang atuk i buat haji kali ni and suppose atuk i pergi dengan arwah nenek i. tapi tak sempat sebab arwah tinggalkan kami semua sehari sebelum surat panggilan haji tu sampai kat rumah. sedih kan (╥_╥). ni pun dah rasa nak menangis bila teringat balik sebab dapat surat tu lepas je selesai kebumikan arwah. semoga arwah ditempatkan dikalangan mereka yang beriman, AMIN. atuk i terbang ke sana 24/10/2010 and dijangka sampai malaysia dalam pertengahan bulan 12. semoga atuk i selamat pulang ke sini,AMIN.

bilalah i dapat pergi pulak kat sini kan

cakap pasal korban pulak masa kecik2 dulu suke ikot atuk i pergi sembelih lembu. lepas tu pakat-pakat dengan sepupu sepapat jangan pakai baju kaler merah nanti kene kejar ngan lembu tu.ceit punyelah pikiran budak2 time tu. lembu tu kan dah kene ikat mane pulak boleh kejar.aduyai kelakar pulak. bila dah sampai kat tempat sembelih ade ke patut sepupu i ni cakap "janganlah sembelih lembu tu kesian die". yang tak tahannya siap nangis-nangis lagi sepupu i ni.hahaha. i teruja tengok lembu tu kene sembelih tapi lepas tu i tak sampai hati nak makan daging lembu tu.adeh. so sampai sekarang i kurang nak makan daging lembu dan segala yang berkaitan dengan lembu lah. kadang2 i tak tahan bau lembu tu.huhuhu. jangan pulak nanti i pregnant mengidam makan daging!tak nak!!!*upsss jauh sangat dah pikir ni (*^ -^*)

rajoo..bak mai sai hang aku nak sembelih.kekeke

ape2 pun i ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA daripada i dan suami.
wahh bila i kahwin pulak ni?kekeke
**baru perasan entry kali ni tertumpu kat atuk i
mesti i rindu kat die ni

**tajuk entry adalah daripada mr.boyfie punye status fb
hahaha curik ayat awak!

10 comments:

Diary of Mine said...

selamat ari raya aidiladha... :)

Sca Ndx said...

selamat hari raya aidiladha/haji/korban.
hee :)

Cik Moon said...

slmt hr ry aidiladha (^___^)

**hudalulu** said...

both : hehehe..selamar hari raya haji/korban/aidiladha untuk u olls..sayang u olls okeyh..hehehe

**hudalulu** said...

cik moon : selamat hari ya unutk awak juga...nak uwet raya!!!heheh

Sheeq ♂ ♀ said...

semoga atok u dapat haji yg mabrur...amin...shikin xpernah gi tengok lembu sembelih camne..tapi memang dari kecik shikin kurang makan daging2 ni..

twinkle twinkle said...

slm aidiladha :)

**hudalulu** said...

yunk : amin....kirenye kite same lah ni..hehehhe....

twinkle : selamat menyambut hari raya aidiladha =)

Burhanuddin Baharuddin said...

moga2 nenek awak ditempatkan bersama2 org2 yg beriman... amiiinnn

**hudalulu** said...

burhanuddin : amin....