**Berita Terbaru Blogger Lain**

22 November 2010

[ aku jeles la weyh ngan diorang tu! ]

hye bloggers =)
now i dah ade kat UKM. ye memang i sayangkan UKM ni tiada tolok tandingannya. UKM patut bangga ade student macam i nih. hahaha. semua orang dah start cuti. tapi i still kat UKM ni lagi. esok baru nak g jumpe penyelia pasal tesis. adoi lah kan. okeyh kali ni i nak buat pengakuan terbuka untuk kali kedua. kali pertama hari tu pasal entry ini. serius i cakap i memang jeles giler babun punye kat beberapa orang ni. i baru sedar tentang kejelesan i dalam beberapa hari yang lepas. i jeles lah weyh!! jeles tau tak jeles?!! i jeles dengan perempuan yang pandai main GITAR ni tau. sebab i tak pandai main benda alah tu. huhuhu. nampak cool kan bile perempuan main gitar? i rasa diorang ade kelebihan yang orang lain takde. cool je tengok diorang ni sambil main gitar boleh nyanyi lagi. memang pakej betol lah. bile i boleh pandai main benda alah tu eyk? kalau tak silap i pegang gitar tu pun i tak pernah. hahaha. kesian i kan.


YUNA...sape tak kenal die? she's damn cool okeyh. ade style. ade rupa. suara sedap. and for sure lah die ni pandai main gitar kan. okeyh i jeles!


ANA RAFFALI... come next after YUNA. cool giler bile nyanyi pun rilek je pakai baju kurung. style okeyh. i nak pakai baju kurung pergi kuliah pun malas tau. hahaha. again i jeles okeyh!


next is AINAN TASNEEM. die bukan artis tapi die seorang yang pandai main gitar and ade fan page sendiri kat fesbuk. tak caye meh tengok kat sini. die ni lagi lah buat i jeles tau. mane taknye, siap mr.boyfie leh cakap die comel! huh. takpe2. before this pun i ade buat entry pasal die nie. jom bace kat sini pulak. die ni pun kire pakej jugak lah. pakej pelancongan 3 hari 2 malam. kekeke.


eyh gambar ni bukan seorang perempuan yang cuba menyamar jadik lelaki eyh. beliau adalah mr.boyfie i. hahaha. semalam i cakap ngan die pasal i jeles ngan perempuan yang pandai main gitar ni. then die pun meng'offer'kan diri nak ajar i. wow!!! siap nak ajar i lagu "bila cinta". alaaa ost lagenda budak setan tu. hahaha. semangat i okeyh. sayang, saya tuntut janji tu tau. hehehe

12 comments:

Saia Az said...

klau jeles, try buat macam dia, hehe, salam blogging, jemput singgah ke rumah saya plak ea, budak baru, hehe, salam kenal (:

alexa yussida said...

i prefer piano than guitar:D

**hudalulu** said...

saia az : tu lah tggu mr.boyfie beli gitar then baru nak belajar.tp nak jadik power cam diorang ni taktaulah bile...kekekek

alexa : piano pun best gak... tp kalau nak lepaskan geram i prefer drum pulak..ahaha

Dayana Nasir said...

haaa..best kan kalo pandai main gitar -_____-

Mama said...

best ker men gitar ni?ewww mcm xbest jer ekkekekeke

/Dayah//Nurul/ said...

cool :) beli gitar, blajar la men gitar :)

**hudalulu** said...

dayana : sangat lah best and coollllllllllllllll...hehehe

**hudalulu** said...

mama : ko ni mamandi eyh..hahaha...siot je kan..kalau tak best apesal ko main jugak!hahaha

nora said...

betul netul nampak cool kan

**hudalulu** said...

nora : yeay!! same lah i pun rase macam cool je =)

Fia said...

pena jugak belajar tapi tak sampai jari so tak bape nak boleh main lagu..

**hudalulu** said...

fia : erk...boleh jadik kes jari tak sampai..adeh...jari i dah lah comey belake..hehehe