**Berita Terbaru Blogger Lain**

05 December 2010

[ esok i dah mula kerja ]

hye bloggers =)
adoi rase nak demam bila sehari tak dapat online. ni kan pulak i dah tak online dekat 3 hari. hari ni baru dapat online. mane taknya, wireless yang i selalu guna tu tibe2 dah takde pulak. geram betul. huhuhu. taulah i guna tak gtau pemiliknye. isyhh. hahaha. so nak taknak i nak beli broadband jugak! tak kire! i tetap nak beli! nak beli jugakkk!!! okeyh now i dah ade kat rumah maksu i kat Bangi. sebab ape i duduk kat rumah maksu i? sebab senang i nak pergi kerja yang bermula esok. ESOK okeyh. bukan lusa mahupun tulat. i masuk kerja pukul 8am. awalnye. huhuhu. serius i cakap i berdebar-debar nak mulakan kerja esok. mr.boyfie i dah bagi nasihat macam2 kat i. hehehe. entry i malam ni pendek je. so i tau i di tag oleh blogger2 yang comel and hensem2 belaka. so tag tu bile i dah free i amik k. korang jangan kecik hati pulak tau. now i dah kene start tido awal sebab nak kena bangun awal. huhuhu. ok lah. i nak siap2 gosok naju untuk esok semua. then nak online lagi sikit. pastu i terus nak tido. good nite korang. bye.

10 comments:

Shaofie said...

selamat bekerja. free-free dtglah UKM. i belajar dekat situ. hehee

**hudalulu** said...

hai...i memang student ukm lah pun..hehehe

twinkle twinkle said...

ahha slmt bekerjaa,,smoge dimudahkan urusan :)

hanie bonie said...

slamat bekerja cik fai comeyy.... jgn nerves2... heee..xlama lg kawen lah tu. hahah...

nora said...

dah balik keje lum ni hehehehe =)

**hudalulu** said...

twinkle : insyaAllah...hehehe

hanie : nebes yang teramat tau td..kekeke...lame lagi nak kawen tu.hahaha

nora : i dah bali dah..kul 6 td sampai rumah..hehehe

Nyze The PumpkinBee said...

bangi katne?

**hudalulu** said...

bangi kat kawasan perumahan depan PKNS..hehehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

GUD NITE ? eh dah pagi da :)

**hudalulu** said...

lolly : ngeee...skrg pulak dah petang..hehehe...tu time entry lah dear =P