**Berita Terbaru Blogger Lain**

01 December 2010

[ hutang TAG yang dah berzaman! ]

hye bloggers =)
sepatutnya ada 3 AWARD yang i hutang. tapi i dapat bayar 1 je. lagi dua i lupe yang mane satu punye blog ntah. sorry eyh. okeyh lets jom kite cekidaut TAG yang i dapat dapat dari Mrs.nAnEA stOry.


soalannya :
1) nama penuh n umur
nama i Fairuz Huda Binti Mohamad Sazily. and umur i dah 21 tahun.

2)3 lagu yang selalu didengari
dadali-saat aku mencintaimu, fili-bila cinta, beyonce-broken hearted girl

3)kate2 untuk pemberi award
GOOD LUCK for your exam tau darlink!hehehe

eyh ade tag lain yang kene jawab lah.teheee...okeyh i jawab!

apa benda paling penting dalam hidup anda?
duit.........................$$$$

benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
hari tu baru shopping sempena nak practical. kasut and handbag and banyak lagi lah dah sah2 guna duit sendiri...waaaaaa

dimana tempat perkahwinan dan ape tema perkahwinan korang?
nak buat kat rumah je. and my mr.boyfie said kalau murah rezeki kahwin naik helikopter. wahhh serius i excited :p tema tak pernah terpikir lagi.hehehe

adakah korang tengah bercinta sekarang?
yup sentiasa jatuh cinta dengan mr.boyfie

berapa lama korang mencintai kekasih korang?
perasaan cinta ini telah dipinjamkan oleh-Nya sudah untuk 1tahun 3bulan. dan kalau boleh biarlah perasaan ini sampai akhir hayat i.

novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
buku untuk belajar ade lah. awal masuk semester lepas.hahaha

antara ayah dan mak mane yang lebih mesra?
my mum

namakan orang yang betul2 korang nak jumpe dalam hidup korang?
takde sape lah.

adakah korang basuh baju korang sendiri?
tak. selalu mesin basuh yang tolong basuhkan. hahaha

dimanakah tempat yang memang korang nak pergi?
anywhere. tapi nak pantai!

cium atau peluk?
i pilih cium. ngeeee

bgtau 3 benda orang yang tag anda
she's blogger, she's purpelishious, dan die tgh jawab exam.hehehe

so blogger lain jom jawab tag ni. sape2 pun boleh amik dari i k..hehehe



1 comment:

:: m!3yr4h_LolLy :: said...

yeay !!
da jwb pun..
ekekeke...
:)
smga bhgia ngn mr.boyfie u ek