**Berita Terbaru Blogger Lain**

18 January 2011

[ Alhamdulillah - NUR ASHIKIN MUNIRAH ]

hye bloggers =)
now dah boleh rase senang hati sikit bila dapat tau yang bestie i ni dah boleh discharge dari hospital semalam. now die dah dekat temerloh(rumah die). bestie i dapat cuti sampai cuti mid sem ni. maknanye mybe lepas CNY, bestie i dah boleh datang kelas macam biasa and catch up balik sume subjek. "shikin, rest puas2 eyh kat rumah. hehehe." sepanjang bestie i ni dekat hospital, her bf's always beside her. so sweet okeyh. "yunk, you're such a lucky girl to have a bf like key. wewiiiit." teringat mase i accident dulu. mr.boyfie pun ade jugak teman i walaupun i tak kene stay kat hospital tu. but mr.boyfie lah yang dok tolak katil i tu pergi bilik x-ray. hehehe. pape pun, i akan sentiasa doakan yang terbaik untuk kawan2 i dan jugak untuk diri i sendiri tak lupa family i agar diberikan kesihatan yang baik selagi kita bernafas kat dunia ni. semua yang ade kat kita ni hanyalah pinjaman semata. fikir2kan dan selamat beramal =)


7 comments:

chemay said...

i'm happy for both of u..
btw tringin nak ade boyfie caring mcm itu..
weeee ^__^

**hudalulu** said...

chemay : thx dear..hehehe...you will get it one day mybe... =)

ahmadkey said...

terima kasih fai atas lawatan dan doa untuk shikin..moga shikin akan kembali sihat dan cergas..nanti boleh aku ngan aboy setkan balik untuk anda berdua bertemu

**hudalulu** said...

key : sama2lah kite doakan..hehehe set balik eyh..kte repeat..kekekek

ahmadkey said...

bereh belaka,.kekkekekek..

Sheeq ♂ ♀ said...

love you yunk..
muah3!!
hehe

**hudalulu** said...

lap u too..hehehe