**Berita Terbaru Blogger Lain**

26 February 2011

[ hilangkan tansion main bowling berbaju kurung ]

hye bloggers =)
dah bape hari dah i tak update blog. hehehe. okeyh semalam kan hari jumaat kan. then semalam jugaklah i kena jumpa bos i untuk present task yang beliau bagi kat i. i ni kalau jumpa bos mesti sebelum lunch hour. sebab time lunch nanti tak payah nak pikir2 lagi. buat semak otak i je. huk huk huk. dengan berdebar2 i pun pergi jumpa bos. and at last i pun dapat task baru. i bukan tansion sebab nak jumpa bos. tapi i tansion bila terkenangkan task yang beliau baru bagi ni. adoi. so semalam sebelum nak keluar lunch, i decided dengan kawan i maz nak pergi Alamanda@Putrajaya. then i tambah nak main bowling sekali lah. selambe derk je main bowling pakai baju kurung. baru r gempak. hehehe


so kitorang keluar je dari bangunan Minlon tu pukul 12.16pm. sampai je alamanda pukul 12.27pm. lebih kurang 10 minit je. hahaha. punyalah excited. then first kitorang tuju Rasamas dulu lah. perut pun dah lapar dah. so Maz gunakan kupon yang die dapat buy 1 free 1. hehehe. so beli nasi ayam then dapat free speghetti. so i makan speghetti je. lagi kitorang add on garlic bread ngan mushroom soup. teheee. so, bahagi 2 sorang bayar rm11.70 je.

habis je makan, kitorang terus shoot nak main bowling. ingatkan kitorang je yang nak main pakai baju kurung. sekali tengok, memang ramai yang main pakai baju kurung. almaklumlah, lunch hour government untuk hari jumaat memang lama dari pukul 12.15pm sampai 2.45pm. hahaha lama kan? daripada dok kat ofis je, baik main bowling. hehehehe


bukti i main bowling pakai baju kurung. see sempoi je kan =p. memula nak main sorang satu game je. sekali tambah lagi satu game. tak puas la kan kalau main satu game je. walaupun kitorang main 2 orang je, tapi best sangat2 sebab asyik ketawa je. hihihih.


gambar ni second game punya score tau. first game maz got the highest score with 84 and me only 48. huhuhu damn! teruk giler kan? tapi tu warmup je. heheheh second game i've got the highest score with 129 and maz 95. baru lah adil sorang menang sekali. kekeke. habis je bowling terus cepat2 kitorang siap nak balik ofis. sampai ofis dalam pukul 3.00pm lambat 15 minit. ahaha lantak lah.


so ni lah maz. hehehe. "beb, thankz ey sebab teman aku main bowling hilangkan tansion aku ni."

earning HB makin meningkat. so korang nak tunggu ape lagi? jom lah join!!!! =)



10 comments:

niq said...

comel ape..:)

**hudalulu** said...

niq : comel eyh...ngeeee

niq said...

hahhaa...comel kot..x pon cute..:P

::NelyLeyana:: said...

main boling pki baju kurung, x penah try lg... nak try la

keningparut said...

i pernah main bowling pakai boxer.ekekeke

**hudalulu** said...

niq : ngeee..maceyh2..kekeke :p

**hudalulu** said...

nely : erk...nak try gak? haaa...pi bawak kawan2 ramai2 pakai baju kurung main bowling.hehehe

**hudalulu** said...

kening parut : erk..boxer je? tak senonoh tol...hadoy....

Ayu Taufik said...

INI SANGAT JELES K...

**hudalulu** said...

ayu : hahaha..jangan jeles...kekeke :p