**Berita Terbaru Blogger Lain**

22 February 2011

[ seronoknya earning i makin bertambah dengan HEARTBEAT =) ]

hye bloggers =)
boleh dikatakan kerja i untuk hari ni dah siap. sambung buat kerja esok lah pulak heeee. i just nak kongsi dengan korang2 semua. earning i makin hari makin meningkat dengan HEARTBEAT ni. ingat tak i ada buat entry pasal tutorial HEARTBEAT ni. kalau korang belum baca lagi, meh klik SINI jap. then korang boleh ikut je step die ikut turutan. senang je.

seronok je bila i buka je akaun HEARTBEAT ni mesti earning i makin naik dari hari ke hari. Alhamdulillah. rezeki berblogging ni boleh lah buat belanja family i makan ke. kan kan kan. hehehe. nasib baik kat ofis i ni admin tak block untuk berblogging. boleh lah i selalu blogwalking kat blog korang2 semua. korang boleh tinggalkan link blog korang dekat exchange link yang ada bawah header blog i ni k. ada kan? hehehe


ni bukti akaun i. korang klik lah kat gambar tu nak bagi besar. walaupun earning i tak banyak sangat, tapi memang makin naik. so, korang nak tunggu ape lagi? jom lah join HEARTBEAT ni. tak rugi pun. untung lagi ade lah ^___^.



untuk tutorial HEARTBEAT ni korang boleh klik
SINI

selamat mencuba =)

9 comments:

kakyong said...

singgah & klik HB... ;)

afzan said...

wah makin bertambah rezeki eh

**hudalulu** said...
This comment has been removed by the author.
**hudalulu** said...

kakyong : time kasih =)

**hudalulu** said...

afzan : Alhamdulillah.....u pun jom lah join.... =)

Myra Jay said...

Dah klik HB :)

fatynadia said...

keep up the good work, okay!

**hudalulu** said...

myra jay : tq2..hehehe ajak ramai2 yang join =)

**hudalulu** said...

fatynadia : tq2.....hehehe