**Berita Terbaru Blogger Lain**

16 February 2011

[ its all about 30 days project : day 30 ]

hye bloggers =)
Six things you wish you'd never done

KENAPALAH BELAJAR MAIN2 MASA KAT SEKOLAH DULU
- kat sekolah dulu i belajar main2. esok nak exam malam ni baru baca buku. kalau i belajar betul2 mesti sekarang ni i'm doctor wanna be. sebab dari kecik dulu memang nak sangat jadik doktor. tapi disebabkan keputusan subjek Biologi yang tak memberangsangkan. so i tukar cita2 i. tapi subjek Biologi bab3 form 5 punya seronok tau. kekeke =p

KALAULAH I DENGAR CAKAP ABAH I, MESTI TAK ACCIDENT TAHUN LEPAS
- mungkin accident i kecik je. just motor dengan motor. padahal sebelum keluar rumah tu, abah i dah pesan tak payah naik motor tapi bawak kereta. sebab cuaca malam tu macam nak hujan. tapi disebabkan malam tu i ade bbq dengan kawan2 sekolah i, so i pun mengimbau lah balik masa zaman sekolah i pergi sekolah naik motor. huhuhu. tak sangka rupanya jadik accident malam tu. kalau naik kereta mungkin tak berlaku. wallahualam. huhuhu.

i've only list 2 out of 6
kalau i fikir banyak sangat nanti i menyesal dengan apa yang i dah lakukan dalam hidup i
so biarkan ia bersemadi dalam diri i sendiri
dengan harapan i tak ulang segala kesilapan yang pernah i buat dulu
insyaAllah...amin...


4 comments:

lea said...

mungkin ade hikmah di sebaliknya :)

FareedSairi said...

tiada erti jika dikenang kesilapan lalu. jadikan ia jambatan untuk melakukan perkara yang lebih baik untuk diri sendiri:)

**hudalulu** said...

lea : insyaAllah ade hikmah yang kite tak nampak...

**hudalulu** said...

fareed sairi : insyaAllah amin....