**Berita Terbaru Blogger Lain**

17 February 2011

[ 30 days project dah tamat ]

hye bloggers =)
bermula dari 18/12/2010 sampailah 16/12/2011. it takes almost two months to complete the project. sepatutnya dalam sebulan dah boleh siap sebab setiap hari ade task. tapi i kadang2 tak sempat update sebab busy and so on. tapi semalam i dah setelkan kesemuanya. fuhhh! pengalaman i time buat project ni memang tak dapat nak cakap lah. dengan ranjau dan onak duri yang perlu ditempuh. kekekeke. pengalaman lah sangat kannnn. ingat pengalaman adventure activity ke? hahaha. so sape2 yang tak sempat mengikut pengembaraan i ni, lets cekidout here bebeh.

its all about 30 days project : day 1
its all about 30 days project : day 2
its all about 30 days project : day 3
its all about 30 days project : day 4
its all about 30 days project : day 5
its all about 30 days project : day 6
its all about 30 days project : day 7
its all about 30 days project : day 8
its all about 30 days project : day 9
its all about 30 days project : day 10
its all about 30 days project : day 11
its all about 30 days project : day 12
its all about 30 days project : day 13
its all about 30 days project : day 14
its all about 30 days project : day 15
its all about 30 days project : day 16
its all about 30 days project : day 17
its all about 30 days project : day 18
its all about 30 days project : day 19
its all about 30 days project : day 20
its all about 30 days project : day 21
its all about 30 days project : day 22
its all about 30 days project : day 23
its all about 30 days project : day 24
its all about 30 days project : day 25
its all about 30 days project : day 26
its all about 30 days project : day 27
its all about 30 days project : day 28
its all about 30 days project : day 29
its all about 30 days project : day 30

lepas ni kene carik idea kaw2 punya nak update entry. kalau boleh sehari kena ade sekurang2nya satu entry. ngee. i ni cakap je kang tak buat. hampeh. semoga datang lah idea2 yang best tahap gaban yea. hehe. ok bye =)

11 comments:

miss kecik said...

bis pun akhir ny..
pnt bace ari2.. haha
gile gigih ak.. ;p

mizzbutterfly said...

nk like dila punye comment la...

**hudalulu** said...

erk...hahahha....ni lah pengikut setia...hehehe.. sayang korang berdua!

DaK CoMoT said...

idea tahap gaban!!datanglahhh!!hehehee

: JannahSuhaimi : said...

waa..tahniah2..:)

emieysandra said...

mesti la akan ade idea..ehehe..

**hudalulu** said...

dak comot : datang lah!!!abraa kadabraaa!!!

**hudalulu** said...

jannah suhaimi : ngeee.time kasih...macam dapat anugerah pulak rasenye.kekeke

**hudalulu** said...

emieysandra : akan ada idea tu.... meh kite seru ramai2!!!! ting!!! dah ade idea nak update untuk esok..hehehe

LadyBird said...

semoga idea dtg mencurah2 :)

**hudalulu** said...

ladybird : mencurah2 ke ladang gandum..heeee