**Berita Terbaru Blogger Lain**

28 February 2011

[ sebab i dah jarang berfesbuk-ing ]

hye bloggers =)
hari ni hari isnin. monday blues! mournday! mata mengantuk and kuyu je dari tadi. tu lah padahnya malam tadi tido lambat dalam 12.30am last i tengok jam. selalunya i mesti tido sebelum pukul 12 kalau esoknya kerja. dah2. straight to the point lah. nowadays, i memang dah jarang sangat nak berfesbuk ni. bukannya busy tahap melampau. tapi..................

=) i malas nak tulis status kat fesbuk. i bukan macam Zack Zukhairi. sekali beliau tulis status and post je, berduyun2 orang nak like status beliau. walaupun beliau hanya tulis status, "keh keh keh". kalau i yang buat status tu, mesti ada yang komen, "baik takyah tulis status kalau setakat nak keh keh keh je". pang!!!! kena sekali muka i. damn!

=) i taknak nanti status i buat orang lain terasa. perghhhh. kadang2 mulut i ni boleh tahan pedasnya. almaklumlah, i ni suka perhatikan sikap manusia ni. pantang orang tu buat i terasa je, haaa hambik kau lepas tu. padah buat i terasa. i balas dua kali ganda(pesanan penaja : jangan ikut sikap i yang macam hampeh ni. tak baik berdendam) ngee. tapi walau camne pun, i tau yang manusia ni tak terlepas dari kesalahan kan? termasuk i jugak. teheee

=) i lagi suka komen status orang. kalau ada status kawan2 i yang i rasa nak komen, i komen je lah. kalau ada kawan2 i tagged i dalam status diorang, i still komen. kiranya i takde lah tak amik tau langsung pasal mereka2 semua tu. yelah. fesbuk ni kan social networking yang i rasa paling bagus buat masa sekarang ni ^___^

tapi tak sangka tau selama i tak update status dekat fesbuk ni ade jugak yang rindu kat i. siap hantar pm kat inbox i tanya i kenapa. siap ada yang call i tanya i ok ke tak. hehehe. ok i tipu je semua tu.


haaa tapi gambar ni betul punya okeyh. tak main lah edit2 ni. miss Hanie Boniemontycasa yang post kat wall i. see ada jugak yang bertanyakan tentang status i kat fesbuk kan? hehehe. yang i tau status i : in a relationship with Khairool Adzhim. tu je. kekekeke.

pernah jugak terlintas kat kepala otak i ni nak deactivate fesbuk. sebab dah sebulan i tak update status kat wall fesbuk tu. tapi difikirkan balik, i tak boleh buat camtu sebab i tengah jana duit dengan fesbuk ni. kekeke. bukan bisnes yang login fesbuk dapat duit tu. nehi nehi. tapi i tolong siarkan iklan churp2 kat fesbuk. so i tak boleh lah nak tutup akaun fesbuk ni kan.

tapi walau cemana pun, i still update status kat fanpage blog i ni. alah kalau korang belum like lagi, cepat2 like fanpage yang ade kat sidebar blog i ni wokeyh.

earning HB makin meningkat. so korang tunggu ape lagi? jom join! yang dah klik, tqvm! =)


8 comments:

::NelyLeyana:: said...

fesbuk sy tok main game je

hanie bonie said...

homaigod!!!!!!! omg! hahaah. 2 mke i uolsz!!! mke i!! haha.. jgn deactivate la... bia je.. xnak update pun xpe... hehe...nanti kalau nk kawen..invite kat fb je kan sng.. ngeeeeee

lea said...

samala2...kadang2 malas nak update status fb..komen status org lagi best

**hudalulu** said...

nely : fesbuk i pulak just nak tengok ape bf i buat..kekeke :p

**hudalulu** said...

hanie bonie : kekeke.. muka u lah sape lagi..haahah. ok2... lame lagi tu.. ntah2 time tu semua orang dah tak pakai fb dah kot.. pakai social networking lain pulak..hehehe

**hudalulu** said...

lea : yeay!!! kite serupa!!! =)

zeila said...

dear...
nak tumpang tnye..cmne nak join churp2 tu?iklan2 tu cmne?cmne nak earn money?hehehe

**hudalulu** said...

zeila : i dah buat tutorial tu... hope tutorial tu dapat tolong u..hehehe