**Berita Terbaru Blogger Lain**

03 March 2011

[ ADZHIM IVAN ENTERPRISE ^__^ ]

hye bloggers =)
entry hari ni i nak promote bisness orang lah. baik kan hati i? hehehe. ADZHIM IVAN ENTERPRISE. so jom tengok gambar2 dulu baru korang tau bisnes ape kan. sebab i nak terangkan pun tak berapa pandai sangat. erk camne nak promote ni? ahhh belasah je lah. tapi sesuai untuk golongan lelaki lah. memandangkan blog i ni ramai girls yang baca, so kalau korang ada kawan lelaki, pakwe, suami, pakcik, atuk atau sesapa saja lelaki yang anda kenal, hebah2 kan lah =) hehehe.


okey ni page yang ada dekat fesbuk. korang try lah usha ADZHIM IVAN ENTERPRISE. sebab apa i cakap bisnes ni lebih sesuai dengan lelaki sebab korang tengok sendiri service yang diberikan.
1) various type/style Plate Number... reverse paint, crystal, mahjong, singapore, punch, sticker etc...
2) various frame for no plate holder such as R3, Honda, Mitsubishi, Proton, Dihatsu etc...
3) Bodykit R3 Satria Neo, any customs bodykit for any type of car, wide body. we custom it for you, just name your car.

Reverse Paint/Sticker Transparent Style
RM80 for Front n Rear, Standard Plate Size


White Crystal Style
RM 80 for Front n Rear, Standard Plate Size


Singapore Style-White/Silver Font, Carbon Fiber Background
RM 150 for Front n Rear, Standard Plate Size


Singapore Style-Carbon Fiber White Font, Black Background
RM 150 for Front n Rear, Standard Plate Size


Singapore Style-White/Silver Font, Black Background
RM 120 for Front n Rear, Standard Plate Size, including R3 frame


Singapore Style-Silver/White Font, Black Background
RM 100 for Front n Rear, Standard Plate Size


Singapore Style-White Reflect Font, Black Background
RM 130 for Front n Rear, Standard Plate Size


Standard Style, Various Font
RM50 for Front n Rear, Standard Plate Size


Kristal Kecil
RM100 Front n Rear


permintaan/tempahan luar daripada kawasan Selangor pun diterima dan akan dihatar menggunakan perkhidmatan pos laju. order hari ni esok dah boleh siap. then hantar and customer akan terima. hehehe. bak kata director if this ADZHIM IVAN ENTERPRISE, "kalau takut dilambung saman, jangan berani tukar plate kecik." =)
sebarang pertanyaan, terus hubungi En. Khairool Adzhim(017-3968880)
p/s : macam familiar je nama tu kan? tapi sape eyh? =p
p/s/s : jangan lupa komisyen sikit eyh. hehehe


12 comments:

najihah sahami said...

wahh...macam2 jenis ade...huhu...

perondajaketbiru74 said...

hehe baik hati tuan penasihat ni dpt byk komisyen erkk? nak jgkler u promote my bis hehe....http://www.facebook.com/TheBakeryMomentsKL

niesz said...

wow..smart gak ni..tp niesz xde keta lg buat mase nie..ehe..nnti niesz promote kt bf niesz..

hanie bonie said...

siyes!!!! mcm familiar je ini nm??? apekah?? hahahaha

Dakjaat™ said...

sampai skg masih gunakan no plat yg standard... hahaha :P akan disebarkan :)

Salam lawatan dari Admin 'Blogger's Malaysia' (^___^) (http://dakjaat.com)

**hudalulu** said...

najihah sahami : macam2 ada...macam astro pulsk.kekeke

**hudalulu** said...

peronda jaket biru : erk...hahaha. kalau rajin saya buat lah. tu promote bisnes orang yang i kenal..ngeee =)

**hudalulu** said...

niesz : hehehe.. promote jangan tak promote =)

**hudalulu** said...

hanie bonie : kan...macam familiar giler je nama tu.. keh keh keh

**hudalulu** said...

dakjaat : thank you =)

Botak said...

buat kat chow kit lagi murah..
hahahahaha... XD

**hudalulu** said...

botak : ohh yeke...ok..thankz for the info =)